Osmrtnica.ba: Sve osmrtnice na jednome mjestu

Novost na internetu u Bosni i Hercegovini je pojava novog online servisa, nečeg što je doista nedostajalo, a to su osmrtnice. OSMRTNICA.BA je internet stranica to jest internet servis na kojem se svakodnevno objavljuju osmrtnice, zahvale, sućuti, sjećanja i posljednji pozdravi.

Na portalu se tako mogu saznati informacije o pokojnima te kad su sprovodni obredi i svete mise zadušnice.

Autor i pokretač spomenutog portala kaže kako je pravo vrijeme za internet stranicu ovakog tipa. Ljudi, a posebice naši građani u dijaspori, žele i trebaju jednostavno pristupiti istima, a to mogu samo uporabom odnosno pristupom Osmrtnica.ba servisu – ističe naš sugovornik.

Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu u našoj zemlji kupiti, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti Vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do Vas.

Obavijesti o smrti iz cijele države, koje se jednom nađu na ovim stranicama ovdje i ostaju, dok su u novinama samo jedan dan.

Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogućni način, na jednome mjestu. U trenucima kada ostanete bez bliske osobe, sigurno želite obavjestiti prijatelje i rodbinu o Vašem gubitku, a naša stranica je pravo mjesto za to.

Osmrtnica.ba nudi jednostavan i brz pristup informacijama, a svojom koncepcijom, sadržajem i brojnim dodatnim uslugama (slanje brzojava sućuti, održavanje grobova i sl.) brzo postaje središnje mjesto informiranja za mnoge korisnike.

Autor ističe da je u vremenu kad se većina ljudi informira preko Interneta ovakav servis bio nužan te da je seljenje osmrtnica iz tiskanih medija na Internet neizbježan korak: “Web stranicu smo pokrenuli tek prije mjesec dana, a već sada smo iznimno dobro posjećeni i samo je pitanje vremena kada će OSMRTNICA.BA postati centralno mjesto u ovoj branši“, zaključuje autor.

*Sponzoriran članak