Oglas za posao: Iskoristi priliku i pridruži se timu portala Jabuka.tv

Portal Jabuka.tv nudi ti priliku za rad i stalni posao. Ako želiš raditi na jednom od najčitanijih medija u Bosni i Hercegovini, poznaješ način rada i zakonitosti internetskoga novinarstva, imaš osnovna informatička znanja i brzo se snalaziš – ti si prava osoba za nas!

Pozivamo te da se prijaviš za suradnju u mladom, dinamičnom i ambicioznom novinarskom timu našega portala. Pošalji nam životopis i kratko motivacijsko pismo na e-mail adresu: [email protected], s naznakom: “Prijava za posao”.

Posao novinarke ili novinara na portalu Jabuka.tv podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i unos vijesti s temama iz politike, društva, gospodarstva, kulture, crne kronike, mode i ljepote, filma, glazbe, tehnologije i drugih tema. Tražimo poznavanje rada na računalu, pismenost, opće obrazovanje i informiranost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti.

Prednost imaju osobe s iskustvom (poželjne poveznice na nekoliko prethodno objavljenih autorskih članaka).

Ukratko o portalu:

Portal Jabuka.tv osnovan je 2007. godine i već više od 11 godina kontinuirano rastemo te na našem portalu mjesečno bilježimo više od 1,5 milijuna posjeta zadovoljnih korisnika. Naš cilj je nastaviti rasti i povećavati kvalitetu, zbog čega nam trebaju mlade, ambiciozne i kvalitetne osobe koje žele učiti i napredovati u različitim područjima.

Toliko od nas, sada ste vi na potezu! Ukoliko prijava zagolica našu maštu, uskoro ćemo se javiti. 🙂

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.