Nove zapovijedi: Mijenja se vrijeme policijskog sata u ŽZH

U Širokom Brijegu je pod predsjedanjem Zdenka Ćosića zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite održana izvanredna sjednica Stožera.

Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se vlasnici i direktori gospodarskih subjekata izuzimaju iz zapovijedi zabrane kretanja osoba starijih od 65 godina, uz uvjet da gospodarski subjekti obavljaju djelatnost, odnosno da su pčelari registrirani u Registru udruga Županije Zapadnohercegovačke.

Donesena je i Zapovijed da se naredbe i preporuke koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi primjenjuju do daljnjega.

Stožer je donio i izmjenu Zapovijedi o zabrani kretanja koja se od nedjelje 29. ožujka odnosi na vrijeme od 19 do 05 sati, umjesto dosadašnjih 18 sati.

Stožer je donio Zaključak kojim se Stipan Zovko iz Širokog Brijega, imenuje službenikom za odnose s javnošću Županijskog stožera civilne zaštite.

Prema ovom Zaključku zapovjednik Županijskog stožera civilne zaštite i službenik za odnose s javnošću Stožera jedini su ovlašteni i odgovorni za komunikaciju Županijskog stožera civilne zaštite s predstavnicima medija, izuzev komunikacije na organiziranim konferencijama za medije Županijskog stožera civilne zaštite, priopćeno je iz Civilne zaštite ŽZH.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Evo vidim opet danas iskupljanje u mrtvačnici, glupo otići, glupo ne otići, mislim ako je pušteno, možemo svi, a ako nije ovi što ne dođu ispadne da neće………………..

    • Nije glupo ne otici.
      Budite odgovorni prema sebi i drugima i to je ispravno.
      Ako idete na groblje bas nekonm bliznjem ne trebate pruzati ruku, ljubiti.... dovoljno je prisustvo.
      Ako procjeniti da nije dobro ni to ( mozda ste prije imali susret s nekim a ou neduvremenu otkriveno da jd pozitivan ) nemojte ici ni to opet dobro

    • Rekao je ISUS : Pustite da mrtvi pokapaju mrtve...a vi ostali koji vjerujete u mene..podjite za mnom. Drazi si Bogu ako ostanes doma i postujes zakon. Hodajuce tempirane bombe... napravile se pametne...pa na sucut...u masu... On.fin nesto sto je dosao... a ti necovjek ispade. Nisi . Ti si covjek i ljudstvo... koji pazi i na sebe i na druge ... Receno je samo uza obitelj. I Tocka. Dok ovo neprodje. Do you understand.

  • Juce u poreznu poslat popis lica za koje su firme garantovale da imaju obavezu radit u vrijeme policijskog sata. kako javljaju iz režije biće skike

  • Tuzno i smjesno mogu mislit koliko ih ima preko stele da su dobili propusnicu za policijski sat ajde sad im otvorite jedan kafic nek imaju di i kavu popit i virus nekom rat nekom brat boze sacuvaj

  • Pitajte predsjednika pčelara šta on o tom misli da li smiju svi pčelari hodati ili samo koji su stranački aktivisti

  • Koja glupost,sta ce radit od 19.do 5 ,.treb sto.manje da se kreci,kakav direktor,kakav zamjenik,pomocnik ,ode to.u nedogled

Zadnje dodano

  • Vijesti

BiH: Od početka godine 83 izvještaja protiv 177 osoba zbog krijumčarenja ljudi

Služba za poslove sa strancima u prva tri mjeseca ove godine registrirala je i identificirala…

53 minute prije
  • Vijesti

Iz europskog Plana rasta za Zapadni Balkan za BiH 969 milijuna eura?

Srbija će u okviru novog plana za rast Zapadnog Balkana od ukupno šest milijardi eura,…

2 sata prije
  • Vijesti

Osmorica vatrogasaca u Mostaru ostat će bez posla zbog presude Općinskog suda

Osmorica vatrogasaca zbog presude Općinskog suda u Mostaru iz listopada prošle godine, prema kojoj je…

3 sata prije
  • Vijesti

Prvi put u povijesti papa će nazočiti summitu G7

Papa Franjo prisustvovat će ovogodišnjem summitu čelnika G7 na kojem će se raspravljati o izazovima…

3 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Manje se kupovalo na tržnicama nego prošle godine

Vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda na tržnicama u Federaciji BiH u ožujku 2024. godine iznosila je…

4 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Posušje dobilo UEFA licencu

Sjajne sportske vijesti stigle su iz Posušja. Naime, klub je obavijestio kako je HŠK Posušje…

4 sata prije