Nova ljubavna priča: Ornela Vištica ljubi Matu Jankovića?

Jedna od naših najpopularnijih glumica Ornela Vištica lani je prekinula vezu s RTL-ovim direktorom fotografije Igorom Zelićem, a nedavno je izjavila kako nije bitno to da njezin muškarac mora biti princ na bijelom konju, nego iskren čovjek. Čini se da je pronašla upravo takvu osobu, koja je čini sretnom i ispunjenom. Riječ je o iskusnom chefu i promotoru hrvatske gastronomije Mati Jankoviću.

Na Instagramu je lijepa glumica početkom mjeseca imala prepisku s članom žirija u RTL-ovom kulinarskom showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, pored objavljene fotografije iz dana u kojima se natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Ornela je komentirala da je to ‘valjda prvi put da ju je uhvatila kamera, a da nije znala’, a Mate je komentirao: ‘That makes it even more fun. For us.’ (To je još zabavnije za nas.)

No čini se da je jednu od naših najtraženijih glumica kamera ipak uspjela uhvatiti, i to dok je izmjenjivala nježnosti. Lijepa glumica uhvaćena je u romantičnim trenucima s omiljenim televizijskim kuharom u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u jednom zagrebačkom kafiću, kao što se vidi na fotografiji koju nam je ustupio čitatelj.

Kako do sada nije voljela govoriti na temu svog intimnog života, takva je bila i ovoga puta. “Sada, u ovom trenutku, to ne bih htjela komentirati pa bih vas molila za razumijevanje”, rekla je za tportal uvijek susretljiva Ornela.

(www.jabuka.tv) 

Komentari:

Zadnje dodano

  • Izdvojeno LIFE
  • Life

“Pruži ruku” za Pučku kuhinju u Mostaru

U mjesecu svibnju radijska voditeljica Antonela Vučić, zajedno s profesoricom engleskog jezika Adrianom Zorić, odlučila…

10 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Liverpool odlučio tko će naslijediti Kloppa

Nizozemski stručnjak Arne Slot bit će novi trener Liverpoola, objavio je Fabrizio Romano. Slot je…

10 sati prije
  • Vijesti

Domu zdravlja Ljubuški odobrena prijava velikog projekta

Domu zdravlja Ljubuški odobrena je prijava još jednog velikog projekta prekogranične suradnje iz Programa Interreg…

10 sati prije
  • Business
  • Vijesti

Pad industrijske proizvodnje u FBiH

Industrijska proizvodnja u Federaciji Bosne i Hercegovine u ožujku 2024. godine u odnosu na veljaču…

10 sati prije
  • Auto-Moto

Slovenski mediji upozorili građane da su hrvatske ceste opasne

Cijenjeni slovenski Avtomagazin objavio je članak pod naslovom Idete li ovih dana u Hrvatsku? Pazite,…

11 sati prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life

Novo specijalizirano vozilo za Edukacijsko-rehabilitacijski centar iz Čitluka

[gallery ids="682600,682598,682601,682599,682602"] Isporukom novog specijaliziranog vozila za prijevoz osoba s invaliditetom završen je projekt u…

12 sati prije