NK ŠIROKI BRIJEG: Protiv Branitelja s novim Brazilcem

Širokobriježani će u zimskim pripremama ukupno odigrati devet utakmica. Nakon pet trijumfa, remija i poraza testirat će ih još Branitelj u srijedu te Zrinjski u subotu, piše Dnevni list.

U ovom posljednjem tjednu lišenom utakmica za bodove Širokobriježani će oba duela igrati u Mostaru, odnosno njegovoj okolici.
– S Braniteljem je načelno dogovorena srijeda i njihov teren, a još ćemo vidjeti za satnicu, to ćemo dogovoriti u ponedjeljak, rekao nam je tehnički direktor kluba Damir Kutle.

Tražit će u tom duelu Široki nastavak postizanja pogodaka (zabili su u svakoj od sedam do sada odrađenih utakmica), a moglo bi se dogoditi da zaigraju i s novim igračem. U Široki ovih dana, možda već danas, treba stići brazilski ofenzivac Alfeu Slilva Cardoso o kojem Širokobriježani još ne žele reći ništa značajno dok ga ne vide na terenu.
– Mlad je igrač, a igrao je za brazilski prvoligaš Atletico Paranaense. Jasno, dolazi nam na probu, još moramo vidjeti je li onakav kakvog ga se opisuje u preporukama, rekao nam je tajnik kluba Dragan Soldo. Inače, Široki je u zimski prijelazni rok ušao ističući kako im treba napadač, ali ne nužno i pod svaku cijenu. Stoga dolazak spomenutog Brazilca treba shvatiti tek kao priliku da se ugrabi dobar igrač, ako to ovaj bude.

Protiv Branitelja će trener Branko Karačić vjerojatno ponovno dosta mijenjati, a još treba vidjeti kakav će kadar imati na raspolaganju. Moguće je da unutra ponovno ne bude Brazilca Wagnera koji je zbog ozljeda preskočio tri utakmice – najprije ga je mučio zategnut “list”, a onda je uskočio i gležanj. Širokobriježani nisu zabrinuti, no nikako nije dobro da im najvažniji igrač nije u formi uoči starta sezone i gostovanja na Grbavici. Upravo je njegov pogodak u 1. kolu tekuće sezone donio pobjedu nad Željezničarom na Pecari.

(www.jabuka.tv)

 

Komentari:

Zadnje dodano

  • Vijesti

Širokobriješki vatrogasci defileom i treningom obilježili svoj dan

[gallery ids="683915,683910,683912,683906,683907,683908,683909,683911,683913,683914,683916,683917,683918,683919"] Međunarodni dan vatrogasaca i blagdan sv. Florijana obilježava se svake godine 4. svibnja,…

3 sata prije
  • Life
  • LIFESTYLE

Donosimo program ovogodišnjeg Hercegovina Travel Festa

Ovogodišnji Hercegovina Travel Fest bit će održan u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u…

4 sata prije
  • Vijesti

Građani BiH najviše vjeruju medijima, najmanje političarima

Građani Bosne i Hercegovine najviše vjeruju medijima (61,8 posto) i vjerskim zajednicama (56,7 posto), dok…

5 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Modrić bi mogao postati kapetan Real Madrida

Nacho Fernández nakon 30. lipnja više neće biti igrač Real Madrida, objavila je Marca. Njegova…

5 sati prije
  • Banner
  • Nogomet
  • Sport

Ultrasi se osvetili za ukradene transparente?

Kako neslužbeno doznaje Jabuka.tv, Ultrasi su ukrali veliki broj transparenata navijačima Veleža. Navedeno se dogodilo…

6 sati prije
  • Vijesti

Više od 300.000 predmeta u BiH čeka epilog

Čak 286.002 predmeta bila su neriješena u sudovima širom BiH posljednjeg dana 2023. godine, kao…

6 sati prije