Nema zime uz STIHL motorne pile

Pripremate se za nadolazeće hladne dane?
Onda su STIHL motorne pile nezaobilazan alat za pripremu ogrjevnog drva. Iskoristite pogodnosti STIHL Jesenske akcije i u Sjemenarninim agrocentrima pronađite savršenu motornu pilu za svoje potrebe. Akcija vrijedi za odabrane benzinske modele STIHL motornih pila i traje od 12.09. do 31.10. 2022. odnosno do isteka zaliha.

STIHL benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali istodobno posebno ekonomičnim STIHL 2-MIX motorom. Zahvaljujući kombinaciji izuzetnog okretnog momenta i reznih performansi te visoke razine radne udobnosti, s benzinskim motornim pilama dostupne su vam sve mogućnosti – od lakog početnog modela do najmoćnije serijske motorne pile na svijetu.

 

Motorne pile za privatne korisnike
Motorne pile za privatne korisnike kombiniraju pouzdane performanse s velikom vrijednošću. Kao i sve motorne pile STIHL, odlikuju ih njemački inženjering i napredna tehnologija. Sustav kočnice lanca STIHL Quickstop® dizajniran je za zaustavljanje lanca u djeliću sekunde i može se aktivirati inercijom u slučaju povratnog udarca. Motorne pile STIHL imaju mnogo više značajki, uključujući antivibracijsku tehnologiju za veću udobnost.

 

Motorna pila za primjenu u poljoprivredi
Ove motorne pile visokih performansi dizajnirane su za rad iz dana u dan. Motorne pile u ovoj kategoriji idealne su za različite namjene, uključujući piljenje ogrjevnog drva, njegu stabala i rezanje građevnog drva.

STIHL – MS 310

 

Motorne pile za šumarstvo
Kada su u pitanju sječa, rezanje grana ili krčenje zemljišta, profesionalci vjeruju u profesionalne STIHL motorne pile imaju pouzdanost, snagu i performanse potrebne za rješavanje najtežih poslova.

Setovi za rezanje
Ukoliko nije moguće naoštriti lanac tijekom rada ili je potrebno zamijeniti cijelu reznu garnituru, Sjemenarna nudi brzo rješenje. STIHL Setovi za rezanje su kombinacije dva odgovarajuća lanca za pile pile i jedne vodilice. Sada pri ruci imate odgovarajući set za rezanje koji je optimalno prilagođen vašoj motornoj pili ili vašoj ručnoj akumulatorskoj pili GTA 26.

STIHL setovi za rezanje

Motorna ulja i maziva
I ne zaboravite, motor vaše motorne pile radi s mješavinom benzina i motornog ulja. A lance pile potrebno je redovito podmazivati STIHL uljem za podmazvanje lanca pile.

Stihl motorne pile i opremu potražite u Sjemenarninim agrocentrima, a od Agro Podrške pozivom na broj 063/700-700 zatražite dodatne informacije o primjeni.

Medopip tablet potražite u svim Sjemenarninim agrocentrima