Mostarski B-Dance snimio spot i pjesmu u vrijeme samoizolacije

‘Ostani doma’ poruka je koju smo ovih dana stalno slušali te poručivali jedni drugima: voljenima, znanima i neznanima, želeći tako dobro svim ljudima širom svijeta.

Kako bi podržali kampanju #OstaniDoma, Plesni studio B-Dance iz Mostara snimio je edukativnu pjesmu i video spot.

Pjesma #ostanitedoma i video spot nastali su u samoizolaciji u vrijeme pandemije koronavirusa, a tekst i glazbu za istoimenu pjesmu kojom se željela osvijestiti važnost ostanka doma u teškim danima pandemije, kazala je predsjednica Plesnog studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo Vedrana Tomičića.

Mix vokala pjevača i klavir producirao je mostarski glazbenik Igor Raguž, dok je video montirao trener B-Dancea Boris Zovko. Akteri video spota su treneri i plesači-pjevači plesnog studia B-Dance koji su sav materijal snimili mobitelom u svojim domovima i tako pokazali da se i iz samoizolacije mogu napraviti kreativne i sjajne stvari.

Iako se krenulo s fazom popuštanja mjere i slogan #ostanidoma pomalo odlazi u povijest, moramo ostati samodisciplinirani i držati se i dalje epidemioloških uputa i krenuti s novim motom: Ostanimo odgovorni, a  krozovu edukativnu pjesmu i video spot prisjetimo se najvažnijih mjera opreza, poručili su iz Plesnog studija B-Dance.

Inače, plesni studio B-Dance već 14. godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine i ovo je samo jedan u nizu projekata nastalih u samoizolaciji, priopćeno je iz PS B-Dance.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.