Leko dobio otkaz na klupi Hajduka

Čak četiri poraza u posljednjih šest utakmica nisu prošla nekažnjeno za trenera Ivana Leku.

Hajduk je u ponedjeljak, nakon poraza od Osijeka na Poljudu dao otkaz treneru Leki.

Treneru Leki se od srca zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, uspjesima koje je ostvario te mu kao Klub želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere.

Hajdukovog trenera se proteklog tjedna povezivalo s klupom Šahtara, ali je on na presici uoči utakmice s Osijekom rekao da je duhom i tijelom samo u Hajduku.

Njegova momčad u posljednje vrijeme izgleda vrlo neuvjerljivo iako je pobijedila Dinamo u derbiju. No izgubila je sljedeća dva kola; prvo u prošlom kolu na Rujevici od Rijeke 1:0, a onda i protiv Osijeka koji je na Poljudu pobijedio manje-više bez ikakvih problema, piše Index.hr.

Iz izvora bliskih vodstvu Hajduka doznaje se da je Karoglan bio jedini kandidat za trenera. Uprava smatra da bilo koje drugo rješenje u ovom trenutku nema smisla budući da bi svaki drugi trener trebao određeno vrijeme za upoznavanje momčadi i prilagodbu, a Hajduk već u petak čeka gostovanje u Koprivnici.

Karoglan je izabran jer poznaje momčad, a upućeni  tvrde da ga igrači poštuju i da je imao odličan odnos s ekipom prije nego što je otišao iz kluba. U prvom mandatu je vodio Hajduk u 12 utakmica i ostao neporažen s omjerom od osam pobjeda i četiri remija.

Ugovor je Karoglan s Hajdukom potpisao do kraja sezone, odnosno do kraja mandata predsjednika Lukše Jakobušića i do kraja ugovora sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

    • Ti realni nisi zdrav, pa i ne treba komentirati tvoje trabuljanje.
      Hajduk živi krizu upravljanja, a da nije tako Karoglan sigurno ne bi bio imenovan trenerom, veliki i trajni problem Hajduka je takozvana udruga naš hajduk koja i rastura Hajduk ovih dvadesetak godina.

  • On " voli" Hajduk
    Ali nije otiša sam i rekao da nije dobro napravio posao, dok ga nisu poćerali, a sad će dobit pare sve po ugovoru jerbo ga ugovor veže još 2 godine. Koja ljubav prema Hajduku, stvarno me dirnilo u srce

  • Ništa se ne sekirajte,kako sam vam riješio i onaj dug od stotinjak i kusur miliona kuna na račun poreznih obveznika tako ću isplatiti i Leku sa ovih par miliončića eura sa grbače naših radnika i umirovljenika i sve transparentno,pošteno i po slovu zakona a ne tamo ko oni DINAMO da plaća državi poreze i ostala davanja za dvjestotinjak zaposlenika,e koji su ti prevaranti PURGERI ZAGREBAČKI🇹🇷ali mi Dalmoši ćemo isušiti tu močvaru po naređenju poglavara KPJ🇹🇷

Zadnje dodano

  • Izdvojeno LIFE
  • Life

Edukacija o senzornoj integraciji djece u Mostaru

Udruga Otac organizira edukaciju pod nazivom "Senzorni svijet našeg djeteta: Otkrivanje i podrška u okolini",…

15 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Fantastični Gvardiol zabio još dva gola za City

Manchester City pobijedio je Fulham 4:0 na gostovanju u 37. kolu Premier lige, a dvostruki…

1 sat prije
  • Vijesti

U Šujici obilježena 33. obljetnica zaustavljanja tenkova JNA

[gallery ids="685518,685519,685520,685517"] U Šujici kod Tomislavgrada u subotu je obilježena 33. obljetnica zaustavljanja tenkovske kolone…

2 sata prije
  • Tehnologija

LinkedIn uvodi potpuno neočekivanu opciju

Godinama je LinkedIn slovio kao ozbiljna društvena mreža za poslovne profesionalce, na kojoj nije bilo…

2 sata prije
  • Košarka
  • Sport

Hezonja u iznenađujućem transferu postaje najplaćeniji igrač Eurolige?

Mario Hezonja pod ugovorom je s Real Madridom do kraja sezone i neće ga produživati,…

2 sata prije
  • Auto-Moto

Rimac otkrio u kojem će smjeru razvijati automobile

Iako je Rimac sa svojim električnim hiperautomobilima postavio određene standarde u automobilskom svijetu, čini se…

2 sata prije