Kutle:Dočekat ćemo spremni skijašku sezonu

Jučerašnji dan proveli smo u našem parku, točnije na skijalištu kako bi riješili neke tehničke stvari vezane uz samu kameru. Kao što smo već pisali, dozvolu za postavljanje kamere odmah nam je dala uprava parka na čelu s gospodinom Zdravkom Kutlom, a osim dozvole na korištenje smo dobili i sobu iz koje možemo pratiti sve događaje na samoj stazi na čemu im se ovim putem zahvaljujemo.

Nakon što smo odradili tehnički dio posla porazgovarali smo malo s gospodinom Kutlom koji nam je izrazio zadovoljstvo do sada urađenim. Istaknuo je da su postavljene klupe i nadstrešnjice za odmor po parku, te da je plan oko biciklističke staze u povojima tj. već je jedna trećina staze odrađena. Što se tiče skijališta, staza je spremna i čeka se samo prvi obilniji snijeg da padne kako bi mogla profunkcionirati, dok će predstavnici jedne austrijske tvrtke doći u 11-om mjesecu kako bi pregledali žičaru. Također, Kutle nam je istaknuo kako je ugrađen pročistač kod planinarskog doma u Masnoj Luci, te je riješeno pitanje odvoza smeća. Očekuje se da Svjetska banka odobri još 80 000 dolara za dodatne projekte, a među njima je postavljanje drvene šindre na nadstrešnjice, nabavka uređaja za komunikaciju stražarima parka te još nekoliko projekata koji su u pripremi. Svi ovi projekti odrađeni su uz pomoć Svjetske banke koja novac transferira direktno izvođačima nakon obavljenih radova.

Jučer su u parku boravili i predstavnici federalnog ministarstva koji su zadovoljni do sada učinjenim, te su izrazili nadu da će se ovim putem nastaviti kako bi se parku vratio sjaj koji zaslužuje.

Blidinje.net

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.