Krišto u Mostaru dočekuje Vučića

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 15. i 16. travnja u Mostaru gdje će prisustvovati svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, te održati niz bilateralnih susreta s visokim dužnosnicima.

Krišto će u ponedjeljak, 15. travnjau Zračnoj luci Mostar dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava direktne aviolinije između Beograda i Mostara, nakon čega je planiran sastanak predsjedateljice Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i predsjednika Aleksandra Vučića.

Za utorak, 16. travnja najavljen je susret predsjedateljice Krišto s posebnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, te susret predsjedateljice Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i premijera R.Hrvatske Andreja Plenkovića.

Nakon toga je planirano da se predsjedavajuća Krišto obrati prisutnima na otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva.

(www.jabuka.tv | Foto: Vijeće ministara BiH / Arhiva)

Komentari:

  • Majko mila,
    Koje mi Hrvati vodstvo imamo. Najveći prijatelji postali Vučić i Dodik, ljudi koji patološki mrze Hrvate, osvjedočeni četnici Još vam samo fali Šešelj. Sram vas i stid bilo. Jadni ti smo , sramota pa da bas niko ne reagira, di ste braniteljske i stradalničke udruge, jeste li se i vi prodali ? Što ne zaustavite ovo pljuvanje po dostojanstvu našeg naroda. Pa zar ne znate šta je ovaj idiot sve izjavljivao do danas o Hrvatima

    • Branitelji su umorni i stari, oni su davno odradili svoj dio, dali su sve sto su imali; svoj zivot i zdravlje. Pusti njih, drugi trebaju preuzeti.

    • Sto će branitelji kad ovi udbaši pokradu izbore i onda se pokradu između sebe. Do sada ih nitko nije mogao i nije htio maustaviti u ovom protektoratu.

    • Kako možete mrzitelja Hrvata primati i pružati mu ruku???On je patološki bolestan na ime HRVAT.Kako god ignorira te glupoga Komšića tako treba i njega ignorirati.Treba voditi svoju politiku a ne tuđu.Ali ovakvim političarima koji su ostarijeli i zastarjeli.Nama se ne piše dobro.Jedan se čovik pita koji uzima u svoj džep što može i ne može.

  • Po ovome svemu vidimo koliko u braniteljskim udrugama imamo pravih branitelja.
    Kad su te udruge nijeme ostale na izjave poput čuvajte RS i da sam htio treći entitet imali bi ga o čem mi imamo dalje pričati.
    Pojedinci i sad su više naklonjeni Pupovčevu kompanjonu briselskom mešetaru nego onom koji se na stotine načina pozitivno dokazao koliko brine za svoj narod.Dok dođe narod do pameti u ta doba će ga nestati.

  • Ovdje nitko nije normalan
    Jb se, kad budu izbori sad znam za koga cu glasati , ssds
    Sto bi prosipali glasove kad na isto dode

    • Pružiti ruku predsjedniku koji podržava genocidnoga Putina.Pružiti ruku predsjedniku koji drži govori r u Glini protiv Hrvatske države i naroda.Pružiti ruku predsjedniku koji je rehalbitirao Dražu Mihajlovića i četnike.Pružiti ruku predsjedniku i četničku genocidnoga naroda.SRAMOTA.

  • ova je u Livnu dobila jedva 800 glasova a kod nas joj nadopisali deset tisuća a u Ljubuškom rekordnih dvanaest tisuća, eto tko nas vodi..Draghane ne daj Republiku Šumsku, čuvaj je ko zjenicu oka svog, uostalom to su tvoji, naši nisu...

  • Da sam htio treći imali bi ga..reče litonja i ostade živ.
    Užas će biti Hrvat ovdje u budućnosti a već je loše.Za koji k.... sam bio u ratu 4 godine?
    Goni se u 3 pm i ti i on i drugar gago i AP. Za ove je Broz bio svetac a Juga raj.
    J...la vas ideologija ,socijalizam,kapitalizam i ta sranja,to je prica samo za ove probisvjete i uhljebe kako bi mazali oči poštenom svitu, jer ovo ne liči ni na sto.Dalje od Hita nismo poželjni a ovamo od Vinjana.Strašno je za sto smo izginuli i izranjavani.Za ovu plisku i ovog pičkkoustog ?
    MRSSS.

  • Pa kako sam reka, dolazi brajo Aleksander. Covic Kristu posla na docek Krajisnika, da nebi odma bilo graja na njega. Hrvatski puk je rob petokrake i kokarde.

Zadnje dodano

  • Crna kronika
  • Vijesti

Tomislavgrad: Muškarac teže ozlijeđen nakon što je radni stroj prešao preko njega

Tridesetčetverogodišnji muškarac teže je ozlijeđen nakon pada s radnog stroja "utovarivača“ na farmi "Tomislavgrad" u…

5 minuta prije
  • Vijesti

Više od 11,1 milijun KM za programe obrazovanja i znanosti u FBiH

Vlada Federacije BiH u utorak je, na prijedlog Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, donijela Odluku…

13 minuta prije
  • Vijesti

Znate li za koliko osoba se još uvijek traga u BiH?

U Bosni i Hercegovini još uvijek se traga za više od 7.500 nestalih osoba, a…

51 minuta prije
  • Kultura
  • Vijesti

Predstavljen bogat program ovogodišnjeg Posuškog lita

[gallery ids="686085,686089,686087,686086,686088"] Nadaleko poznata kulturno-sportska manifestacija Posuško lito već ovoga petka otvara svoja vrata svim…

53 minute prije
  • Nogomet
  • Sport

Ramos u iznenađujućem transferu ponovno napušta Sevillu?

Sergio Ramos (38) izvjesno će napustiti Sevillu po drugi put u karijeri. Ugovor mu je…

1 sat prije
  • Vijesti

Schmidt: BiH nazaduje u suočavanju s prošlošću

Generalni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres proslijedio je predsjedniku Vijeća sigurnosti UN-a Pedru Comissáriju Afonsu…

2 sata prije