Koristite ''dirty talk'' i zavedite ga (18+)

Vi znate da jezik požude može zvučati jako, jako seksi. No, kako to izvesti da uistinu ispadne zavodljivo, a ne čudno i smiješno…

Većina žena koje poznajem nemaju problema s takozvanim “dirty talkom” (koji bi uopće bio ispravan izraz na hrvatskom za to?). Međutim za neke druge ti seksi, “prljavi” razgovori potpuno su strani, odnosno izazivaju pravu nervozu! Što ako odaberete krive riječi i u potpunosti upropastite atmosferu? Ili se totalno osramotite?!

Čini se da muškarcima sve to (pa i govorenje pravih prostota) nekako prirodnije leži (vjerojatno je to rezultat godina i godina unutarnjeg monologa i zabavljanja sa samima sobom – šala), no krajnje je vrijeme i da se mi žene, barem one koje još nisu, uključe u ovu zabavu!

Mali seksi, prljavi razgovori imaju moć probuditi i najuspavanije strasti, a ako vi spadate među pripadnice ljepšeg spola, kojima to za sad baš i ne ide – ne brinite! Evo, kako to napraviti na najbolji mogući način…

Korak 1.

Krenite nježno i polako. Šapnite mu: “Mislila sam na tebe cijeli dan…”, a onda mu liznite ušnu resicu. Dajte mu kompliment. Muškarci, vjerovali ili ne, puno više padaju na laskanje nego li mi žene. Pričajte mu o tome koliko vam se on sviđa, koliko vas pali i što vam je sve seksi na njemu. Sve mu to recite – ali ga nemojte previše dodirivati ili se odmah baciti u akciju – fokus neka bude samo na vašim riječima.

Korak 2.

On će vam vjerojatno odgovoriti nešto u stilu: “I ja sam mislio na tebe.”. Nakon toga ga pitajte, sa svojim najseksi, maznim glasom, što mu se to točno “motalo” po glavi. Prekrijte mu oči dlanovima (ili svilenim šalom), da si lakše može vizualizirati o čemu je maštao.  (A tako vi ne morate gledati u njega dok mu govorite stvari od kojih bi se svaka pristojnija osoba zacrvenila.)

Korak 3.

Sad je vrijeme za pravi razgovor. Ovdje sve ovisi o ugodnosti, i tu mislimo na to što vam je ugodno reći. Prljavi razgovori ne bi smjeli biti isforsirani (to se osjeti i ne pali). Ovisno o tome kakva ste osoba možete započeti sa “soft-core” prljavim razgovorom i s vremenom doći do “hard-core” verzije.

Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. Započnite s frazama i riječima koje i inače koristite i postepeno dodajte nove “zločeste” riječi i fraze. Primjerice:

  • “Volim sve što mi radiš s jezikom…”
  • “Želim te! Sad. Odmah. U sebi!”
  • “Totalno sam vlažna i spremna za tebe…”
  • “Ti se samo legni, opusti i dopusti da se pobrinem za tebe. Svršit ćeš kao nikada do sada.”
  • “S nikim ne svršim tako kao s tobom…”
  • “Sviđa li ti se dok se ovdje dodirujem?”
  • “Izluđuje me kad me tako gledaš!”
  • “Želim da izljubiš (poližeš) svaki centimetar moje kože”
  • Ovog puta nema zaustavljanja. Želim vidjeti koliko puta možeš uzastopce svršiti!”

“Hard-core” prljavi razgovor uključuje više prostih riječi i eksplicitnijih opisa. Po ovom pitanju dobro ispipajte teren, jer i njemu mora biti ugodno čuti to što mu govorite. Ne želite ga u potpunosti šokirati bujicom prostota od kojih bi mu se “zastavica” mogla automatski spustiti. Ključ je da krenete postepeno i ispipavate teren. Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. A onda dalje kako zajedno napredujete, samo nebo je granica.  E sad… mogla bi ja tu vama napisati mnogo korisnih fraza, ali eto urednica je zabranila. 🙂  Ali ćemo se ograničiti na par njih i takozvane proste riječi (jer smo mi ipak portal za cijelu obitelj) djelomično zamijeniti zvjezdicama (ali shvatit ćete o čemu je riječ .)

“Stavi svoju batinu u mene i poj**i me kao nitko do sada!”
“Želim te u svojoj mokroj, vlažnoj, toploj pic*!”
“Je** me kao pravi muškarac”
“Svr*i u mlazovima po mojim sisama. Sv**i po meni cijeloj!”
“Ispričaj mi sve prljave detalje o čemu razmišljaš i što radiš dok masturbiraš! Želim znati sve!”
“Želim ti lizati i cuclati ku**c kao lizaljku. Mmm, kao sladoled…”
“Ušuti! Rekla sam ti da ušutiš! Ti nemaš pravo glasa! Danas ja radim s tobom što god poželim!”
“Imam iznenađenje za tebe… Danas me možeš u koju god rupu hoćeš…”
“Mmm… ustima ću isisati sve iz tebe…”
“Danas sam bila jako zločesta… Danas me moraš kazniti… Mislim da  zaslužujem spenkanje.”
“Ja sam tvoja mala kur***a. Uzmi me kako god želiš!”

Korak 4.

Imajte na pameti da ne želite samo pričati i na kraju ostati na “suhome”. Vi želite oboje. Cilj je da ga napalite, zatim ga držite na distanci sve dok ne dođe do ruba “puknuća” o onda ga pustite da s vama radi što hoće – ili vi preuzmite kontrolu. No, ponavljamo – ključ je – ići postepeno! Krenite polako, od nježnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja do seksi prljavih prostota. Nemojte odmah “glavom kroz zid”. (Sjećate se kako je u jednoj epizodi Seks i grada Mirandin prvi pokušaj “dirty talka” započeo s nečim u stilu “Ti baš voliš prst u svojoj guzi, zar ne? – e pa to nije dobro završilo)

Korak 5.

“Prljavu” igru nastavite i nakon što oboje skinete odjeću. Seks je, u stvari, puno zabavniji i uzbudljiviji kad je popraćen sočnom konverzacijom. To je i savršeno vrijeme da priznate svoje maštarije – igranje uloga, seks u troje, vezivanje, vosak… A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Vjerujte nam, on će vam biti zahvalan!

A što ako sve ipak ispadne smiješno?

Da bi “prljavi” razgovor ispao spontan i veoma seksi, morate odabrati pravi trenutak. Jer kada odaberete krivi trenutak i krive riječi – ne ginu vam čudni pogledi i smijeh. No, ako se to i dogodi, ne dajte se obeshrabriti. Recite mu “Ne možeš me kriviti što sam barem probala” – i namignite mu. Cilj “dirty talka” je da bude zabavan, pa se nemojte brinuti  što to možda u početku zvuči pomalo smiješno. Vjerujte nam, čak i ako mu u početku bude malo smiješno, ubrzo će se on “ufurati” u to. A ponekad smijeh može dovesti do još veće opuštenosti, a time i do bolje povezanosti i boljeg seksa.

A što ako on vas nasmijava svojim pokušajima prljavog razgovora? Ili mu udovoljite i pristanite na igru, ili pak mu recite nešto kao “Ušuti već jednom i iskoristi ta usta da obradiš mene. Znaš koliko uživam u tome.” ili  “Nemoj mi prodavati “dirty talk”, već se radije prljavo poigraj sa mnom!”. 🙂  To je ono što Englezi nazivaju “win-win” situacijom! (Zena.hr)

 

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.