Karamarko ne može zapamtiti stranački program?

Još u svibnju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pokušao je nešto o programu s kojim misli na izbore, objasniti građanima u emisiji Javna stvar na HTV-u. Točnije, radilo se o datumu 23. svibnja 2015.

No, nije mu baš to pošlo za rukom, jer nije uspio zapamtiti niti pet ključnih točaka na koje su se HDZ i njihovi “stručnjaci” namjeravali usredotočiti.

// Zašto je Goran Rotim “na ledu”, iliti:Urnebesno “predstavljanje” 5+ programa u 1. minuti! Pretendent na premijersku fotelju osim što ne zna engleski nije ni kadar upamtiti 5 imenica!Još jedan novinar na listi za odstrel, samo zato jer je hodajuća sramota za osvetoljubivog poljoprivrednika-informatičara-“reindszazalizatora”-“dajte me podsjetite”(upozorenje: video ima vrlo tih ton, pojačajte ali ne zaboravite utišati kasnije)

“Paaaa, govorili smo nešto o, ooo, o poljoprivredi, govorili smo o energetici, govorili smo o turizmu, reindustrijalizaciji Hrvatske što je jako bitno, Hrvatska ima silne potencijale industrijske, ali svi su praktički ono uništeni…… Poljoprivreda? Mi imamo projekt da od uvoznika hrane uvozimo preko 70 posto hrane….”, započeo je Karamarko na što ga je urednik Goran Rotim prekinuo i zamolio ga da ponovi jer nije dobro razumio: “Rekli ste da imate pet ključnih točaka – poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija…, i….”

“Rekli smo poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija, što smo još rekli, digitalizacija i tako, jel… pa nabrojali smo 4 plus digitalizacija. Što smo ono još rekli?”, kazao je Karamarko i sam nesiguran što je sve nabrojao i je li nešto zaboravio.

“Vi ste rekli u Ciboni da imate pet točaka..”, opet mu je rekao Rotim.

“Nabrojao sam pet, evo možemo ponoviti – poljoprivreda, energetika, što smo još imali? Podsjetite sad vi…”, rekao je Karamarko jedva se sjetivši svih pet točaka i teško izgovarajući “reindustrijalizacija”.

(Index.hr)

Komentari:

  • Ovaj je cisti promasaj za HDZ,cisti poklon za SDP da ih pomete na izborima...ne skolovana seljacina s preferencama udbaskog odgoja!!

    • Ti si tipican primjer zadojenka zbog kojeg ovakvi poput Karamarka osvajaju izbore. Ogranicen u glavu, nepismen, glup i primitivan. Za takve je samo jedan izbor - ZNA SE. Dok sam ja pak udbas, komunist, partizan, zato sto ne podnosim ni jedne ni druge.

    • A šta to zna. Možda da za domaću zadaču prova obrazložit najvažnijih 5 točaka do izbora na engleskom.

  • Treba pronaći one koji nisu odustali, oni su budućnost. Svi glasači adezea su odustali, predali se i zadovoljavaju se dostignutim učincima i oni su kočnica svakog razvoja i napretka. Oni su nagrizajuća rđa, koju treba sastrugati da se dalje ne širi i ne uništava ono što je dobro. Volio bih da alternativa nije esdepe, već da postoji netko treći, netko tko do sada nije varao i krao vlastiti narod.

  • Ovaj čovjek nije izgubio niti jedne izbore otkad je preuzeo HDZ,sigurno zna svoj posao. Javni nastup mu je nikakav i treba poraditi na njemu. Ali danas mediji su kontra HDZa i svaki gaf preuveličavaju a SDP sve opraštaju i zaboravljaju (Milanović o DOmovinskom ratu kao građanskom ratu,Spičkovina,utjeha stradalima u poplavama s pričom kako je njemu pukla cijevu stanu pa zna kako im je itd.) Ali javni nastup nije sve što čini premijera,treba imati tim a SDP se prosuo na dijelove i stvorio u svom dijelu glasača sebi neprijatelje u Čačiću,Orahu,Živom zidu,Josipovićevoj stranci koji će im glasove razasuti.

  • "HDZ" je najveca i najbolja stranka i uvijek mi na srcu i nikad je necu izbrisati, ali digot mi suze na oci idu kad vidim tko ga vodi i sto cine pojedinci od nje, a sve cine za svoje osobne interese, a za narod nista, protiv nikog ne treba pricati, niti ruzno govoriti, ali mislim da gosp.Karamarko nije osoba koja moze voditi najvecu,najbolju stranku "HDZ", i cini mi se sto got cini, da ide u prilog Milanovicu, a uz sve to, nikada se javno nije ocitovao o gosp. Mesicu, VEC JEDNOM POCMITE RADITI ZA OVO MALO JADA STO NAS IMA; SELA NAM IZUMIRU; DJECE U SKOLAMA NEMA, i cemu onda silna bogastva tim pojedinicima ako to nema kome ostati, i ko uzivati, zato doslo je vrijeme, mislim dase crta podvuce, da se radi nesto i za narod, mislim za nas HRVATE ,,POZDRAV DOMOVIN !!!!!!

  • Smo nacinalsocijalizam kakv Karamarko kakav Milanović.Al mislim da je veći korov Hdz e .pod pričom domoljublja pohapali sve...jebeš takve domoljube.

Zadnje dodano

  • Izdvojeno LIFE
  • Life

“Pruži ruku” za Pučku kuhinju u Mostaru

U mjesecu svibnju radijska voditeljica Antonela Vučić, zajedno s profesoricom engleskog jezika Adrianom Zorić, odlučila…

10 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Liverpool odlučio tko će naslijediti Kloppa

Nizozemski stručnjak Arne Slot bit će novi trener Liverpoola, objavio je Fabrizio Romano. Slot je…

10 sati prije
  • Vijesti

Domu zdravlja Ljubuški odobrena prijava velikog projekta

Domu zdravlja Ljubuški odobrena je prijava još jednog velikog projekta prekogranične suradnje iz Programa Interreg…

11 sati prije
  • Business
  • Vijesti

Pad industrijske proizvodnje u FBiH

Industrijska proizvodnja u Federaciji Bosne i Hercegovine u ožujku 2024. godine u odnosu na veljaču…

11 sati prije
  • Auto-Moto

Slovenski mediji upozorili građane da su hrvatske ceste opasne

Cijenjeni slovenski Avtomagazin objavio je članak pod naslovom Idete li ovih dana u Hrvatsku? Pazite,…

12 sati prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life

Novo specijalizirano vozilo za Edukacijsko-rehabilitacijski centar iz Čitluka

[gallery ids="682600,682598,682601,682599,682602"] Isporukom novog specijaliziranog vozila za prijevoz osoba s invaliditetom završen je projekt u…

12 sati prije