Juniori Hajduka plasirali se u finale Lige prvaka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Juniori Hajduka na stadionu Servettea u Ženevi pobijedili su Milan rezultatom 3:1 i plasirali se u finale Lige prvaka za juniore.

Momčad Marijana Budimira u ovom susretu imala je ogromnu podršku svojih navijača, a Hajduk će u finalu snage odmoriti s AZ Alkmaarom koji je nakon penala izbacio Sporting.

Obje ekipe u ovaj susret ušle su jako oprezno, ali je Milan prvi zaprijetio preko El Hilalia koji je pucao ravno u vratara Buljana.

Hajduk je pokušavao stvoriti pritisak i doći do lopte koje je bila u posjedu Talijana.

U 18. minuti prvu priliku stvorili su Hajdukovci. Hrgović je dao Pukštasu koji je poslao loptu na drugu stativu ali je Vrcić zakasnio i prošlo je bez pogotka.

Nakon toga uslijedile su dvije prilike za Milan. Buljan je ponovno obranio Casaliju, a onda su igrači Milana pogodili gredu. Nakon ubačaja iz kornera Cuenca je pucao glavom, ali je greda spasila Splićane.

Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, Hajduk je svakako bolje otvorio susret, a Milan unatoč velikim šansama nije uspio zabiti.

Hajduk je drugo poluvrijeme otvorio golom.

U 51. minuti Brajković je sjajno spasio loptu na aut liniji i ušao u šesnaesterac, Antunović je odvukao dva igrača i Brajković krasno nalazi Jeru Vrcića koji zakucava loptu u gol za 1:0.

Ni Milan se nije predao. El Hilali je u 56. minuti ostao potpuno sam u petercu. Iako nije najbolje pucao Buljan je uspio izvaditi loptu ispod grede.

Nakon ubačaja iz kornera Cuenca je dobro pucao, no Hrgović je bio na gol liniji i izbio loptu.

Nakon toga uslijedio je drugi gol za Hajduka. Možemo slobodno reći jedan od ljepših golova. Rokas Pukštaš je sjajno naletio glavom na loptu, koju je Brajković ubacio iz kornera i zakucao za 2:0.

Ali to nije bio kraj. Hajduk je u 76. minuti pogodio za 3:0. Coubis je izgubio loptu na gol aut liniji, uzeo mu je Šimun Hrgović i iz teškoga kuta majstorski zavukao ispod golmana za ogromnih 3:0.

Milan je nakon toga u 83. minuti uspio smanjiti na 3:1. Traore je lijepo našao Kevina Zerolija koji puca s 12 metara, Buljan nije najbolje reagirao i lopta je u golu.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Čestitam hvala samo me zanima kad je DINAMO više puta bio na tom mjestu što to niste objavili jedino što ste objavili bilo je da je čovik koji je vodio momčad zajebo sa kartonima pa DINAMO izbačen ok ZA DOM SPREMNI i dabgda hajduk ili dinamo opet dogodine bili tu hvala

    • Alo mitoman?? Tj,konjušaru.Kako ti se klub zove,koje je godine osnovan,ko vam je predsjednik,di su vam kriminalci,majmune jedan iskompleksirani.HZV a vi dok gazda rekne

  • Drhtio sam večeras za Hajduk, iako sam "ludi" dinamovac. Nisam kao neki hajdukovci koji uživaju kad Dinamo izgubi od stranih klubova. Bravo Bili! Samo me strah da "stručnjaci" s Poljuda ovu momčad ne rasprzaju i rastjeraju, jer to su ranij puno puta učinili. ZDS!

  • Toj dici svaka čast i moj respekt,ali meni je to malo previše euforije oko toga..Ta liga juniora se igra od prije 10 godina, i te utakmice osim roditelja i rodbine malo tko prati kao i sva druga juniorska natjecanja..

    • Prate oni što vole klub,a vama koji navijate za klubove samo kad su prvi to nece bit jasno nikad.Eto

    • Šta si se naložio retardu sa kočerina koliko će dobiti love za ovo ,koliko če ih sutra osvojiti prvenstvo Hrvatske ,halo nitko ,ej AZ Alkmar i Hajduk tko pridaje pozornost osim naloženih uz pomoć Slovenca i Bobana

  • Pa nije ovo loše, iako mi se sviđa jedino Brajković.
    Vidićemo koliko će ovih mladića napravit neku karijeru, bojim se da to strukture koje vode taj klub ne razvale sve sa svojim neznanjem. Poznato je da u Hajduku nisu mogli proć neki igrači ,koji su kasnije zahvaljujući nekim drugim klubovima, postali veliki igrači.

    • Ludaci svaka cast momcim ljudi nisu zdravi seljacki klub koda samo oni postoje dal.atinska majmunska ceta

Zadnje dodano

  • Magazin
  • Showbiz

Srpski reper udarao tenisicama po glavi publiku u Mostaru

Popularni srpski reper Desingerica gostovao je u srijedu navečer u jednom noćnom klubu u Mostaru.…

19 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

Zašto je propala investicija od milijardu KM u BiH?

Informacija koju je BiznisInfo.ba nedavno objavio, da je propala najveća investicija koja je najavljena u…

30 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Englezi ukidaju VAR?

Klubovi engleske nogometne Premier lige glasat će u lipnju o mogućem ukidanju VAR tehnologije od…

44 minute prije
  • Nogomet
  • Sport

Bilbija uspješno operiran

Kapetan Zrinjskog Nemanja Bilbija (33) u srijedu je uspješno operiran, potvrdio je mostarski klub. Naš…

50 minuta prije
  • Vijesti

FTV poziva BHRT: Spasimo zajednički javne servise

Poslovodni odbor Radio-televizije Federacije BiH poziva Upravu BHRT-a na konačno potpisivanje jedinog na Zakonu jasno…

57 minuta prije
  • Vijesti

Slovački premijer je izvan životne opasnosti

Slovački vicepremijer Tomaš Taraba izjavio je u srijedu navečer da je premijer Robert Fico trenutno…

1 sat prije