Josip Šimunić pojačat će redove Širokog Brijega?

Josip Šimunić neće ove zime završiti igračku karijeru. Kapetan Dinama razmišlja o odlasku u Široki Brijeg, gdje bi odigrao još jednu sezonu.

”Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli, pozdravili se. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka. Bili bismo itekako počašćeni da dođe u naš klub, u naš kraj” rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić.

Šimunić više nije u igračkim planovima Zorana Mamića, vratio se Taravel, tu su Šimunović, Sigali, a vratit će se i Addy. Iako je Joe, vjerojatno, bio bolji igrač nego što će navedeni stoperi ikad biti, ovogodišnji kiksovi su ga udaljili iz prve momčadi.

No Joe kao Joe, ponosan i prkosan, ne želi završiti karijeru. Niti klupsku, ali niti reprezentativnu! Želi se dobro spremiti kako bi zaigrao barem još jednu utakmicu za Hrvatsku.

”Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao da osvojimo naslov i zaigramo u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire” kaže Jelić.

Odlazak u Široki Brijeg bio bi Šimunićev odličan potez. U Hercegovini ga izuzetno vole i cijene, za njih je Šimunić primjer kako se voli i odnosi prema domovini.

Nema sumnje da bi se na stadionu Pecara tražila ulaznica više. Kao što nema sumnje da bi profitirao i Široki. Osim igračkoga, klub bi dobio velik marketinški “poguranac”.

”Kako ne bi mogao igrati? Ako može igrati u Dinamu, može i u Širokom Brijegu” zaključio je Mijo Jelić, koji se veseli samo na spomen o “koaliciji” Šimunić – Široki, koja je, tako kažu, gotovo sve sigurnija.

(24sata.hr)

Komentari:

  • pa isto je godište ko Wagner (čak mjesec i pol mlađi čini mi se) a aktivno igra, nije sad da ne igra 2 godine pa se odlučio sa 36 reaktivirati, neka Đžoa u nas barem sezonu jednu i nek odigra oproštajnu za repku, zaslužio je to Džo, uvjek je bio srčan borac i pravi Hrvat...ako dođeš Džo dobrodošao, a ako ne sretno ti bilo gdje god išao...PS: pošto uvjek u nas netko nešto žuga i nije mu pravo tako čitam neke naše kvazipametnjakoviće koji su svakom loncu poklopac pa kažu "ako radi toga budete dolazili (to ako je radi Džoa) nemorate nikako", e pa ja im odgovaram da baš radi Džoa bih i došao, i ako dođe doći ću..a kad ode neću više dolaziti i šta sad...slobodna zemlje, demokracija je mogu šta hoću...a Vi ako Vam smeta šta ću Vam..aj bog

    • on je izvrstan igrač i borac, uvijek je bio i uvijek će biti, ali svih onih jedanaest sto igraju su izvrsni igraci i zive i bore se za ovaj klub i grad vise od tebe, samo ti to ne razumjes. ti si samo jedna obicna pi*ka. volio bih samo zbog takvih kao sto si ti da nikada ne dodje jou u nas klub jer takvima poput tebe mjesto na tribini nije. mjesto ti je na kavi sa drugim olosem poput tebe. joe sretno ti ako dodjes i ako ne dodjes.

  • Bitno da je ustaša i nama odmah glavni zgoditak.
    Ludi Mamić ga se oće riješiti, a mi ga zovemo i slavimo.
    Pa se čudimo što nas okolina čudno gleda.
    Kada će nas u svijetu predstavljati normalni i pristojni ljudi, valjda imaju kod nas negdje dvojica-trojica i takvih.
    Imamo mi jako puno pristojnih Hrvata po našim kamenjarima, puno kvalitetnijih od ovih velikih ustaša iz inostranstva željnih dokazivanja urlikanjem.

  • svaka cast miji samo na pokušaju dovođenja jednog takvog sportskog velikana u nas kluba znateli vi koji ovde lajete bezveze stabi to značilo za nk siroki

Zadnje dodano

  • Vijesti

EU zatražila od BiH da zaustavi stranačko zapošljavanje

Europska komisija je od BiH zatražila da se prestane s praksom stranačkog zapošljavanja u državnoj…

22 minute prije
  • Vijesti

Iz Mostara krenula biciklistička karavana prema Vukovaru

[gallery ids="682769,682775,682773,682772,682774,682771,682770"] Iz Mostara je u nedjelju za Vukovar krenula 12. po redu Biciklistička karavana…

49 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

FBiH bilježi povećanje proizvodnje i prodaje šumskih sortimenata

Ukupna proizvodnja šumskih sortimenata u Federaciji BiH u razdoblju siječanj-ožujak ove godine u odnosu na…

1 sat prije
  • Košarka
  • Sport

Lakersi izbjegli ”metlu”, pogledajte sažetke svih utakmica

Los Angeles Lakersi su u konferencijskom četvrtfinalu Zapadne konferencije NBA lige na domaćem terenu svladali…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Bayer golom u 96. minuti produžio svoj fascinantni niz

Nogometaši Bayera, novi prvaci njemačke Bundeslige, odigrali su još jednu utakmicu ove sezone bez poraza,…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Everton sačuvao prvoligaški status, Sheffield ispao

Nogometaši Evertona su na domaćem terenu pobijedili Brentford 1-0 u 35. kolu engleske Premier lige…

2 sata prije