Ivan Jurić već pronašao novi angažman u Serie A

Prema pisanju talijanskih medija, čelnici Torina susreli su se s Ivanom Jurićem te su hrvatskom treneru ponudili posao u Torinu.

Odlazak Ivana Jurića iz Verone je neizbježan, a već tjednima talijanski mediji licitiraju s klubovima u kojima bi Jurić mogao nastaviti uspon svoje trenerske karijere. Do sada se najviše pričalo o Napoliju i Fiorentini.

No, pojavio se novi kandidat.

Prema pisanju Tuttosporta, čelnik Torina Urbano Cairo želi Jurića i sastanak na tu temu je već održan. Jurić se susreo s čelnicima Torina u Milanu i ponuđen mu je posao.

Juriću je dosta Verone jer kako je rekao, “za iduću sezonu neće uložiti nijedan euro”. Za njega su se zanimali Napoli i Fiorentina, ali je na kraju čini se odabrao Torino.

Dobio sam neke ponude, slično kao i lani. Tri su stvari koje će odlučiti o tome gdje ću biti: klupska ambicija, financijski aspekt i obitelj. Moram slijediti i vlastiti instinkt, izjavio je nedavno Jurić koji se već ranije žalio na to da Verona nema definiranu momčad za sljedeću sezonu.

Zadovoljan je napravljenim, posebice uzme li se u obzir da je iza njegove momčadi niz bogatijih klubova. Tom prilikom spomenuo je baš Torino koji je u sezoni ostvario tek sedam pobjeda i jedva sačuvao prvoligaški status.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.