Hrvatska vojska Vatrenima: I kada krenete, neka gori nebo i zemlja!

Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i u misijama i operacijama diljem svijeta poslali su poruku podrške Vatrenima uoči polufinalne utakmice SP-a Hrvatske i Argentine.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane. S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj, poručio je ministar.

Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti, rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Idemo Vatreni, za narod i domovinu! I kada krenete, neka gori nebo i zemlja, poručili su pripadnici 4. motorizirane gardijske brigade ”Pauci”.

(www.jabuka.tv | Foto: MORH)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Vlada ŽZH izdvojila više od pola milijuna KM za SUM

Pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je u ponedjeljak, 13. svibnja, održana…

4 minute prije
  • Life
  • Zdravlje i prehrana

Ljubuški: Više od 150 građana izmjerilo tlak i šećer, rezultati poražavajući

[gallery ids="685931,685925,685926,685927,685928,685929,685930,685932,685933,685934"] U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva, više od 150 Ljubušaka i Ljubušanki besplatno…

2 sata prije
  • PR

Široki Brijeg: Ataco zapošljava skladištara

Zbog povećanja obujma posla Ataco d.o.o. Mostar raspisuje natječaj za radno mjesto: Skladišni radnik m/ž…

2 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Poznati mostarski restoran se transformira u hotel

Restoran Karting Klub, dugogodišnji simbol poslijeratnog ugostiteljstva u Mostaru, uskoro će doživjeti značajnu transformaciju postajući…

2 sata prije
  • Kultura
  • Vijesti

Rijetko viđene skulpture Franjevačkog muzeja postat će dijelom virtualne stvarnosti

Franjevački muzej i galerija u Širokom Brijegu radionicama i izložbom planira obilježiti Međunarodni dan i…

3 sata prije
  • Vijesti

Poziv biračima u BiH na registraciju povodom europskih izbora

Izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u nedjelju…

3 sata prije