HDZ-ova mladež traži smjenu konzula BiH u Frankfurtu

Mladež Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH priopćila je kako konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović mora biti smijenjen “jer je retorika sukoba neprihvatljiva i mora biti sankcionirana”.

Dok čekamo reakcije nadležnih, Mladež HDZ BiH oštro osuđuje govor mržnje i retoriku sukoba na koju poziva konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović, priopćeno je u nedjelju iz Mladeži HDZ-a BiH.

Istodobno pozivaju nadležne institucije, dva bošnjačka i srpskog člana Predsjedništva te Ministarstvo vanjskih poslova BiH, da reagiraju na zabrinjavajući događaj i javno pozivanje na sukobe i mobilizaciju ‘bosanaca muslimana’ na koje se aludira.

Pozivamo i policijske i pravosudne institucije BiH na sve pravne korake prema navedenoj osobi za poticanje međunacionalne mržnje, sukoba i oružanih obračuna koji su neprihvatljivi, ističu iz Mladeži HDZ-a BiH.

Dodaju kako je jasno da Atović nije u službi Bosne i Hercegovine nego u službi opasne i zapaljive retorike, čijim je korištenjem istovremeno naštetio i diplomatskom ugledu naše zemlje.

Bosna i Hercegovina, unatoč problemima koji postoje i traže dogovor na najvišim političkim razinama, ne treba radikalne pojedince koji će svojom retorikom zazivati destruktivnu sudbinu u BiH. Mladež HDZ-a BiH nastavit će pozivati na reakcije i sankcije za navedeno ponašanje te informirati javnost o (ne)djelovanju nadležnih institucija, stoji u priopćenju.

Atovićev status

(www.jabuka.tv)21 komentar

  • Kojem se Bogu oni klanjanju? To su lažnjaci u svemu. To treba protjerali neka idu dole i neka se ne vraćaju bez obrazi idioti. To je sramota za čovječanstvo. Hrvati pate jedini na tom tlu. Trpe svakakve ojebine. Marš svi!!

 • neka se skupe komunjare, Srbi i oni i neka vrate teritorij koji Hrvatima pripada kojeg su im oteli. Hrvati nemaju mir ni dom. dođe ološ i još se ovako ponaša. di je tu poštenje i ljudstvo? ah pobili, ubili, pa ti si problem. vidiš li. na tuđem si i bahatiš se. prijetiš. bombaš si. nisi zaslužio uistinu. prepolovili ste ljudima državu i bahatite se još. obraza nemate. nikoga ne mrzim ali vi ste idioti. mrzitelji Hrvata. sramota ste i jad. nitko vas takao nije. vrati ljudima zemlju. nisi je zaradio ni da na njoj kao stranac prebivaš. a ne da je nasljeidiš, a oteo si je i ubio si za nju. to je hrvatsko. bahat si. vrati ljudma zemlju !!! to nije tvoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bravo mladi. Oglasite se svijetu. Dosta je tlačenja i neživota. Dosta je suza i muke. Sram da ih bude. Bog Vam bio na pomoći. Neka idu odatle i neka se nikada ne vraćaju niti da prolaze preko. Sramota.

 • Uzmite vi Isusa Krita i prijeđite vi na kršćanstvo. Pametnije je. To je dno dna i više od ne ljudskoga. To je način da se izgradite kao ljudi. Jedini. Jer trenut o ste ste zombiji i pakleni sotonini izaslanici. Da budeš čovjek potreban ti je Krist. Bez njega si idiot. Bez njega prijetiš sa oružjem i sprema ti se na pušta je i toga što posjedueš..

 • Babo, možeš ti prijetiti. Izmišljati. Zastrašivati.
  Mi slušamo samo poštene. Tako da… I tu si popušio. Džihad ti provodi nad svojim ženama tamo u pustinji onako kako vi znate se redati na njima i silovati. Kako obično i radite svako zlo. Alah će nagraditi! Tamo ti zastrašuj i prijeti. Počimlji rat. Poštovani musliman željan vodstva i pažnje.

  Sa prijateljskim pozdravom
  Poštovanje!

 • Evo prilike da se HDZ mladez oglasi, savrsen povod da budu glasni, savrsena tema, savrsen idiot, trenutak da mladez zablista, nek se netko oglasio… Sucin pritite

 • I na kraju kaže “Allahu Ekber”. Pa kako oni misle da živimo u jedoj državi? Gdje su ti umjereni Muslimani ili njihovi komunisti ateisti. Izgleda da to ne postoji. Svi su nasrnuli na katolike a ovakvi im ne smetaju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.