Hajdukov treći dres u TOP 5 najljepših, zajedno s Manchester Unitedom

“Na prvi pogled najobičnija sivo-crna majica, ali promotrite li je detaljnije vidjet ćete prekrasnu posvetu vjernim navijačima. Prava je šteta da je ovo tek treća garnitura.”

Tim riječima na uglednom britanskom nogometnom portalu Squawka objasnili su uvrštavanje Hajdukovog trećeg dresa sa imenima donatora među 5 najljepših na svijetu predstavljenih prošli tjedan za sezonu 2017./18. Iza novog dresa Hajduka u ovom izboru je Manchesterov domaći dres za sljedeću sezonu.

Ovaj treći dres Hajduka rezultat je uspješne akcije “Ili jesmo ili nismo” u kojoj je u samo četrdesetak dana više od 2.000 donatora sudjelovalo u akciji i čija imena krase treći dres o kojem od predstavljanja pišu mnogi domaći i strani mediji.

Članovi su ujedno sudjelovali i u odabiru dizajna dresa, a nakon imena na dresu brojni su se navijači već uključili u nastavak projekta otkupa dionica pod sloganom Za sva vrimena! kojemu je konačni cilj da se imena svih donatora nađu u tematskom parku na Poljudu koji će ujedno biti i jedan od zaštitnih znakova Splita u budućnosti, prenosi Gol.hr.

Projektu se može priključiti u Odjelu za članstvo na Poljudu ili putem internet stranice www.nashajduk.hr, a iz udruge Naš Hajduk najavljuju i brojne akcije na terenu:

“Kroz ljetne mjesece, a pogotovo na jesen naši djelatnici i volonteri obići će brojna zbivanja i društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske, a na raspolaganju ćemo biti i na drugim punktovima u Splitu i okolici”, najavio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

 

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Federalna zastupnica traži povećanje naknade nezaposlenim braniteljima

Federalna zastupnica Edita Mazić (SDA) na posljednjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH zatražila je…

10 minuta prije
  • Vijesti

Isplata mirovina u srijedu, evo koliko iznosi najniža

U skladu sa Zakonom o MIO, mirovine za mjesec svibanj bit će isplaćene preko jedinstvenog…

15 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Modrić poručio Realovim navijačima: Vidimo se iduće sezone

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u nedjelju navečer navijačima Real Madrida "vidimo…

48 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

Cijene hercegovačkog krša drastično porasle

Proces dekarbonizacije i zaokret prema obnovljivim izvorima, u kojem se solarna energija nametnula kao trend,…

52 minute prije
  • Ostalo
  • Sport

Kočerinski Poskok osvojio devet medalja na dva međunarodna turnira

[gallery ids="690214,690213,690212,690211,690210"] Članovi Taekwondo kluba Poskok Kočerin iz Širokoga Brijega osvojili su ukupno devet medalja,…

1 sat prije
  • Nogomet
  • Sport

Mourinhu priređen spektakularan doček u Istanbulu

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho (61) u nedjelju je doživio spektakularan doček na stadionu Ulker…

1 sat prije