Gradonačelnik Širokog Brijega primio karatašicu Petru Zeljko

Gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević primio je Petru Zeljko članicu Karate kluba Široki Brijeg, osvajačicu srebrne medalje na 20. Balkanskom prvenstvu za mlađe uzraste održanom u Herceg Novom u Crnoj Gori (29. – 31. svibnja) i trenera Marka Miloša.

”Karatašice Karate kluba Široki Brijeg su se još jedanput predstavile u jako dobrom izdanju. U vrlo jakoj konkurenciji, među desetak zemalja Balkana, pokazale su da KK Široki Brijeg ima svjetlu budućnost. Posebno se istaknula Petra Zeljko, iako ostaje žal za finalom, Petra ne treba očajavati, još jednom je pokazala iznimnu upornost i želju da bude najbolja”, rekao je trener Petar Miloš.

Poželjevši još športskih uspjeha gradonačelnik Kraljević čestitao je Petri, njezinom treneru i klubu koji na najbolji mogući način promoviraju ime Grada Širokog Brijega.

Petra Zeljko je u kategoriji do 54 kg u prvom kolu pobijedila predstavnicu Bugarske, u drugom kolu bila je uvjerljiva protiv predstavnice Srbije pobijedivši je rezultatom 5:0, a u polufinalu bila je bolja od predstavnice Turske pobijedivši je preglasavanjem nakon rezultata 2:2. U finalnom meču, također protiv predstavnice Turske, odlično je ušla u meč i povela 1:0, ali na kraju je ipak nedostajalo malo iskustva, te je predstavnica Turske pobijedila 5:1.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj: