Gledatelji ne mogu spavati nakon serije o jednom od najjezivijih serijskih ubojica – Jabuka.tv

Gledatelji ne mogu spavati nakon serije o jednom od najjezivijih serijskih ubojica

Nova Netflixova “true crime” serija Night Stalker, o jednom od najjezivijih serijskih ubojica u Americi, brzo je postala hit, ali je brojne gledatelje i uplašila.

Serija od četiri nastavka prati potragu za Richardom Ramirezom koji je 1985. sijao strah ulicama Los Angelesa. Iako su tog ljeta temperature rekordno rasle, mnogi se nisu usuđivali otvoriti prozore tijekom noći jer se gradom šuljao opaki serijski ubojica koji se uvlačio u kuće, silovao i ubijao.

Svi su bili u strahu jer Ramirez, za razliku od drugih serijskih ubojica, nije imao svoj tip žrtve, nego je ubijao muškarce i žene, mlade i starce, pa čak i djecu. Ponekad je pljačkao kuće svojih žrtava, ponekad nije, ponekad je neke ostavljao na životu. Njegovi su se zločini toliko razlikovali da je mnogima bilo teško povjerovati da se radi o samo jednom kriminalcu, a serija prati kako su ga dvojica detektiva iz L.A.-a uspjela pronaći i uhititi, piše Index.

Mnogi su tviteraši komentirali da su nakon gledanja serije imali problema sa spavanjem, osobito pokraj otvorenih prozora.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.