Elektroprivreda Herceg-Bosne nastavlja pomagati Udrugu fra Mladen Hrkać

Predstavnici JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar ovaj tjedan posjetili su Humanitarnu udrugu “Fra Mladen Hrkać” u Zagrebu.

Cilj posjeta bio je napraviti presjek dosadašnje suradnje JP EP HZ HB d.d. Mostar i ove humanitarne udruge koja je do sada pomogla u liječenju mnogim osobama sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine, a koje su dolazile na liječenje u Zagreb.

Suradnja se nastavlja

Izvršnu direktoricu za ekonomske poslove Ivanu Bunoza, predstojnicu Ureda generalnog direktora Mariju Buntić i Mirka Zovku u središnjici Udruge dočekao je predsjednik Udruge Ivan Soldo, zatim Nives Skoko, Ana Zadro, Marija Soldo i Marija Suton. Ivana Bunoza je ovom prilikom istaknula da je društvena odgovornost bitan segment politike poslovanja JP EP HZ HB d.d. Mostar dok je Marija Buntić kratko upoznala prisutne s dosadašnjim tijekom suradnje JP EP HZ HB d.d. Mostar i udruge “Fra Mladen Hrkać”.

“Divim se vašem radu i ugodno sam iznenađena ovim što sam danas vidjela. I kao osoba i kao izvršna direktorica u JP

Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar sretna sam da sam dio ovakvog projekta i da sam u mogućnosti pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija”,  kazala je Bunoza.

Predsjednik Udruge Ivan Soldo na početku se zahvalio direktorici Ivani Bunoza i JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, ističući veliki doprinos Ivane Bunoza osobno kao i Uprave društva u na čelu s generalnom direktorom Nikolom Krešićem.

“Bez potpore ljudi kao što ste vi i potpore društveno odgovornih kompanija naš rad ne bi bio moguć”, istaknuo je Soldo.

Predstavnici Elektroprivrede obišli su prostorije u kojima borave korisnici usluga Udruge, kojih je dosad bilo više od 500 iz svih krajeva BiH i Republike Hrvatske.

“Nastavit ćemo pratiti vaš rad. Sukladno mogućnostima i interesu poduzeća i dalje ćemo aktivno podupirati vaše projekte i u svoje osobno ime, i u ime Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, želim vam puno uspjeha u daljnjem radu”, na kraju je zaključila Bunoza.

Pružanje pomoći

Podsjetimo, suradnja Udruge i JP EP HZ HB d.d. Mostar počinje sredinom 2013. godine, kad Uprava društva donosi odluku o sponzoriranju spota za humanitarni telefonski broj 17000. Nastavlja se potpisivanjem trajnih naloga među zaposlenicima te postavljanjem donatorskih kutija u poslovnice poduzeća, piše Dnevni list.

Udruga “Fra Mladen Hrkać” osnovana je 2012. godine u Zagrebu i Širokom Brijegu. Pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze na liječenje u Zagreb. Pružanje pomoći ogleda se u vidu smještaja, prehrane, prijevoza, administracije i školovanja. Tako je u nešto više od godinu dana pomogla više od 500 osoba, osigurala više od 2200 obroka i 300 besplatnih autobusnih karata. Udruga ima više od stotinu volontera u Zagrebu i Širokom Brijegu koji su neprekidno na raspolaganju korisnicima.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

Zadnje dodano

  • Ostalo
  • Sport

MNK Hercegovina: Igrali smo za naše navijače, hvala punoj Pecari!

Futsal klub iz Širokoga Brijega igra sezonu iz snova, nakon pobjede u prvoj utakmici finala…

5 sati prije
  • Banner
  • Ostalo
  • Sport

Hercegovina slavila u prvoj utakmici finala Kupa! Pogledajte golove

Izabranici Marina Ćorluke ponovno su oduševili izvedbom te je u prvoj utakmici finala Kupa ostvarena…

7 sati prije
  • Košarka
  • Sport

Široki poražen u prvoj polufinalnoj utakmici

U prvoj utakmici polufinala play-offa za prvaka BiH Igokea je u subotu u Laktašima pobijedila…

7 sati prije
  • Film & TV
  • Zabava

Ovo su najbolji glumci svih vremena prema Christopheru Nolanu

Christopher Nolan, jedan od najcjenjenijih redatelja današnjice, kroz godine je surađivao s brojnim glumačkim velikanima,…

7 sati prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life

Više od 180 mladih na Festivalu srednjoškolskog teatra u Tomislavgradu

Na dvadeset prvom izdanju Festivala srednjoškolskog teatra, koje će se održati 20. i 21. svibnja…

9 sati prije
  • Ostalo
  • Sport

Ivanišević: Novak je već bio sit mene, ali i ja njega

Goran Ivanišević i Novak Đoković krajem ožujka raskinuli su uspješnu suradnju. Srpski tenisač, najbolji na…

9 sati prije