Editor’s Choice jasan – LG je vaš najbolji izbor

LG je svojim inovacijama oduševio javnost i “okitio” se prestižnim Editor’s Choice nagradama za najbolji model i platformu

Novu 2019. godinu želite započeti na najsavremeniji način – sa kristalno čistim bojama prikaza, dubokim kontrastom, prikazom koji naprosto ostavlja bez daha i u vašim omiljenim sadržajima uživati u najvišoj mogućoj kvaliteti prikaza? Predstavljamo vam LG OLED55B8SLC – model koji je obilježio 2018. godinu, osvojivši prestižne nagrade i priznanja, sa idealnim omjerom cijene i kvalitete za vaše potpuno zadovoljstvo.

Ovaj vrhunski model sa superiornom kvalitetom slike i iznimnom funkcionalnošću je osvajač laskave “Editor’s Choice” nagrade za najbolji TV ispod £1500. Njegov vrhunski dizajn i provjeren kvalitet je naprosto impresionirao korisnike, a činjenica da emitira svaku verziju HDR-a dostupnu na tržištu potvrđuje da finalni prikaz doseže savršenstvo.

Sa besprijekornim nivoima crne, fenomenalnim detaljima sjenki i preciznim HDR pixelima, gledanje filmova u udobnosti vašeg doma će moći parirati kvaliteti kino platna. Njegove brojne prednosti i dodir futurističkih dodataka je rezultiralo sa prestižnim modelom koji je pokupio simpatije korisnika što ga je stavilo na prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Međutim, LG B8 nije jedini LG-ev proizvod koji se može pohvaliti “Editor’s Choice” nagradom u 2018. godini. Brzina, efikasnost i funkcionalnost WebOS-a je ovu platformu lansirala na prvo mjesto u svojoj kategoriji – najbolja Smart TV Platforma 2018.!

Kroz protekle godine, tim LG inžinjera je naporno radio na usavršavanju ove platforme, te je finalni rezultat vrhunska, jednostavna i efektivna platforma koja se idealno uklapa u ukuse svih korisnika. Sa fantastičnim Magic Remote-om, navigacija kroz sistem je izuzetno glatka i brza, dok interface ostaje čist i jednostavan za korištenje, zbog čega je ovaj sistem kompaktan i maksimalno učinkovit. LG WebOS će biti idealan za sve članove porodice, koji sa svojom jednostavnošću pruža fantastično iskustvo za sve korisnike.

Ove fenomenalne komade tehnologije potražite u Techno Shop prodavnicama ili na webshopu!

Sve što nam je preostalo je da se prepustimo provjerenoj kvaliteti najbolje platforme i modelom sa savršenim omjerom cijene i kvalitete, koji zasigurno zaslužuju vaše povjerenje.

*PR