Dodik kazneno prijavljen jer je helikopterom išao na Čovićevu zabavu

Odbornik u Skupštini Grada Banja Luka i član Glavnog odbora PDP-a Ivan Begić podnio je kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika i Bobana Kusturića koji je prvi član posade Helikopterskog servisa RS-a, a sve zbog korištenja helikoptera u privatne svrhe.

Naime, Dragan Čović u četvrtak je u Mostaru proslavio 65. rođendan, a lider SNSD-a i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorad Dodik je na rođendan stigao vladinim helikopterom.

Begić je naveo da protiv njih podnosi kaznenu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja te da je “njihova bahatost i bezobrazluk prevršila svaku mjeru.

Mi, narod Republike Srpske, plaćamo Dodiku vozikanja avionima i helikopterima, da bi on usput izmislivši službenu posjetu, išao na žurku kod svog, isto tako bahatog prijatelja Dragana Čovića, rekao je Begić.

Dalje naglašava da u razdoblju dok suše uništavaju plodnu zemlju Republike Srpske, Milorad Dodik Helikopterski servis koristi za privatne potrebe.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Ma ovo je jad,nema pravne drzave ,suci podmiceni,općenito odvjetnici,lijecnici,stomatolozi najveća mafija ne samo kod nas vec i u svijetu , ,koliko zinu toliko im dadnes ,dok inzenjeri ,arhitekti ,profesori su potplaceni nazalost ,jedino ako si uhljeb i u stranci HDZ a onda mozes sta hoces ,jadno cime nema pravednog suda ,nema ni pravedne drzave,stanje u zdravstvu u BiH je zalosno ,sve ide preko veze i ovaj virus svima nam ga je preko glave vise ,ima i drugih bolesti , lijecnici trebaju savjesno lijeciti ako ne prepustite mladima pa kud puklo da puklo,sudstvo isto prepustite mladima i po mogućnosti da nisu ti mladi u HDZ u ,SDA i sl,ako jesu jao ti ga nama,svakako smo unisteni ,psihički zbog politicara ,nepravde i ekonomske krize ,ovo vrijeme je zaista tesko za sve nas Postene kazem Postene ljude ,koji nisu posteni ,njima je ovdje raj,a nama pakao ...Boze ,gdje si

  • Vi tek sada saznali da trojka BiH od 1990 ispijaju kave ,kafe i kahve ,kartaju i dogovaraju se kako zajebat i opotezovat narod B8H....Dodo sredio Covketu pregled u Rusiji kod frenda doktora ..Covketu se NESTO napelo nedje...Eeee moj narode...

  • Za Anonimno 19:35, ukljucis se u HDZ ili SDA i rijesis sve probleme, sto se bolan patiš ako je upis u stranku tako povoljna stvar.

  • Dodik diže helikopter za Čovića, ali ne
    i kanader (ili što već) kad je gorilo u Hercegovini...
    Ah...

Zadnje dodano

  • Crna kronika
  • Vijesti

Makarska: Autobus sletio u provaliju

[gallery ids="682068,682070,682069"] U srijedu oko 15:45 sati na Jadranskoj magistrali u blizini mjesta Krvavica kod…

35 minuta prije
  • Vijesti

Probijen tunel Novi na Južnoj obilaznici Mostara

U četvrtak 18. travnja, probijen je Tunel Novi kroz brdo Hum u Mostaru, što je…

56 minuta prije
  • Banner
  • Nogomet
  • Sport

Širokom od iduće sezone ”nema oprosta”

Nogometaši Širokog Brijega igraju još jednu sezonu za zaborav. Možemo slobodno reći treća u nizu.…

1 sat prije
  • Vijesti

Krišto sa studentima politologije iz Mostara: Osigurati mladima europsku budućnost

[gallery ids="682056,682053,682054,682058,682055,682057"] Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je u srijedu u Sarajevu sa…

2 sata prije
  • Tehnologija

Student iz Tomislavgrada predstavio pametni bicikl

''Kada probate sve aktivnosti i vidite u čemu uživate, uopće ne proispitujete jeste li pogriješili…

2 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Otvoren Energetski summit u Neumu: Vrijeme za akciju je sad

[gallery ids="682040,682045,682039,682043,682044,682041,682042"] Službeno je u srijedu otvoren Energetski sumit u Bosni i Hercegovini 2024. u…

2 sata prije