Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru: “Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem njegove postupke”

Amar Češljar više neće biti bubnjar Dine Merlina, epilog je to priče o kojoj se u posljednja dva dana bruji u medijima.

Podsjetimo, Češljar je na Facebooku napisao kako bi slao tenkove na Hrvate koji su u Mostaru mirno prosvjedovali protiv izbora Željka Komšića u predsjedništvo BiH. Merlin je danas medijima preko svog PR agenta Vedrana Strukara poslao priopćenje u kojem stoji:

Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro. Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti.

Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru. Ovim putem i primjerom pozivam sve nas na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela i bili korektivi jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti. S poštovanjem, Dino Merlin.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Moje poštovanje velikom gospodinu Dini Merlinu, daj Bože da ovakvih ljudi u BiH ima 100mil. ništa mi nebi smetalo, a onima koji biraju iz mržnje poručujem “Neće proći”

  • 90 % komentara na ovaj clanak na klixu je : Dino izdajice i Cesljar je u pravu..tek da se zna sta nam misle.

  • Dino kurvo,jebli ti skutori majku gladnu,ako do sada nisi stekao imetak neces nikada,tebe bi svaki skutor zapalio bez obzira koliko ti bio korektan prema njima,samo zato sto se zoves Edin Dervishalidovic,zato batali ljubav i toleranciju sa dusmanima naseg naroda i domovine.

  • Dino turčine nemoj glumit toleranciju. Nego reci šta uistinu misliš o nama. Balije ne zaslužujete ništa dobro jer ste puni mržnje i jer ste krajnje dvolična nacija.

  • Tzv. damage control. Opet preko PR tima poslao izjavu. Pa gdje je Dino da poruke salje po glasniku? Kad vidim uzivo na tv ...

  • Dino drago mi je da si i to stao na stranu nasih predaka Hrvata. Moj babo dedo i amidza su bili u Ustasama velikog poglavnika Ante pavelica u Handzar diviziji, a tvoji? Stalno razmisljam da obrijem ovu bradurinu od pola metra i da mojoj hanumi Muberi kazem da moze skinuti one krpe sa glave pa da ko normalni hinsani mozemo otic na more. Ovako citava plaza smrdi od loja iz moje brade od nje nje koliko se po onoj zegu usafunja medju nogama. Cak sam razmisljao da ovo sto sam ustedio zadnjih godina u Stokholmu ulozim u Siroki. Velika mi je zelja da se vratim i nastavim zivjeti medju ustasama kao i mopj babo i amidza.

Zadnje dodano

  • Vijesti

7. svibnja: Dan kada su Hercegovci goloruki stali pred tenkove JNA

Zaustavljanje tenkova JNA u Pologu Hrvati iz Širokoga Brijega i susjednih općina organizirali su 7.…

1 sat prije
  • Vijesti

Hamas pristao na prijedlog prekida vatre u Gazi

Militantna skupina Hamas u ponedjeljak je pristala na prijedlog prekida vatre u sedmomjesečnom ratu protiv…

9 sati prije
  • Vijesti

Biskupi upozorili Papu na prijetnje novim sukobima i razgovarali o Međugorju

[gallery ids="684296,684293,684295,684294"] Bosanskohercegovački biskupi upoznali su u ponedjeljak papu Franju s time da se značajan…

10 sati prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Pogledajte kako je bilo na poznatom derneku u Bosni

Dernek u Turbetu kod Travnika ove godine je privukao, vjerojatno, najviše posjetitelja sudeći prema gužvi…

10 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Bjelica dobio otkaz

Hrvatski nogometni stručnjak Nenad Bjelica (52) dobio je otkaz u njemačkom prvoligašu Unionu iz Berlina…

11 sati prije
  • Vijesti

Potpisani ugovori o subvencioniranju prve stambene nekretnine u Tomislavgradu

U Uredu načelnika općine Tomislavgrad u ponedjeljak je upriličeno potpisivanje ugovora o utvrđivanju međusobnih prava…

11 sati prije