Demi Moore otkrila nove detalje o stanju Brucea Willisa

Američki glumac Bruce Willis (68) 2022. godine povukao se iz glume nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a njegova bivša supruga Demi Moore (61) sada je otkrila novosti u zdravstvenom stanju.

Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njega, rekla je Moore tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

Njih dvoje, iako su se razveli, ostali su u jako dobrim odnosima te se i dalje jako često druže s obitelji. Podsjetimo, u početku se čak šuškalo da se Moore uselila s Willisom i njegovom suprugom i djecom kako bi im pomogla brinuti se o njemu. No, odmah su te glasine demantirale i Moore i Willisova supruga Emma Heming Willis.

Hajmo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite, napisala je Emma na Instagramu uz fotografiju jednog medijskog naslova.

I Demi je demantirala ove glasine. Naime, njezin glasnogovornik izjavio je za Radar Online da glumica nije posvećena suživotu s Bruceom i Emmom, ali da unatoč tome, ”nikada nije napuštala” svog bivšeg supruga te da je uvijek tu za njega i njegovu obitelj.

Inače, javnost je o glumčevoj bolesti i stanju izvijestila njegova obitelj. Naime, glumcu je prvo, u proljeće prošle godine, dijagnosticirana afazija, a bolest je napredovala. O promjeni ponašanja glumca govorilo se i ranije, a u posljednje vrijeme njegovi najbliži upućuju druge kako se glumac osjeća te otkrivaju detalje o bolesti. Kako kaže njegova kći Tallulah, cilj im je osvijestiti druge o demenciji.

U jednu ruku, to je tko smo mi kao obitelj, ali u isto je vrijeme jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u. Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao obitelj i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas, rekla je.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Djelatnici Građevinskog fakulteta štrajkom ukazali na sramotnu situaciju SUM-a

Djelatnici Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održali su u utorak jednosatni štrajk…

16 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Petrović pred finale s Borcem: Da su nešto odigrali “vau”, nisu

U srijedu će se u Mostaru sastati Zrinjski i Borac u prvom susretu finala nogometnog…

22 minute prije
  • Košarka
  • Sport

Široki u dobrom ritmu na Pecari dočekuje starog rivala

Košarkaši Širokog u srijedu, 8. svibnja od 19:00 sati na Pecari igraju protiv Bosne u…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Nakon više od 28 godina promjena na Mokrom Docu

Nakon više od 28godina došlo je vrijeme na promjenu travnjaka na Gradskom Stadionu Mokri Dolac.…

2 sata prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Rim Tim Tagi Dim na hercegovački način

Ako ste se pitali kako bi Rim Tim Tagi Dim zvučao na hercegovački način, za…

2 sata prije
  • Vijesti

Mostar: Uklonjen panoramski kotač

Panoramski kotač u ponedjeljak je uklonjen sa šetnice Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru. Kako je…

2 sata prije