Dadić službeno napustio Široki, a odlazi i Šaravanja dok iz Zrinjskog stiže još jedan igrač

NK Široki Brijeg sporazumnu je raskinuo suradnju s Tomislavom Dadićem (26).

Lijevi bočni karijeru će nastaviti u Radničkom iz Kragujevca kojeg s klupe vode trener Feđa Dudić. Rođeni Splićanin na Pecaru je došao pred početak ove sezone, a upisao je 14 nastupa.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, Široki će napustiti i stoper Ivan Šaravanja (27) koji će karijeru nastaviti u Kazahstanu.

Ivan Šaravanja

Također, kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, na posudbu iz mostarskog Zrinjskog doći će još jedan igrač, a riječ je o lijevom bočnom Luki Marinu (25).

Luka Marin

Osječanin je u redove ”Plemića” došao u lipnju 2023. godine kao slobodan igrač nakon dvije sezone u dresu hrvatskog prvoligaša Istre 1961. Karijeru je počeo u dresu Osijeka, a igrao je još za slovensku Olimpiju i mađarski Diósgyőri VTK.

FK Tuzla City objavila je u nedjelju da je sporazumno raskinula suradnju s Dinom Ćorićem (33). Neslužbeno, postoji opcija povratka u svoj matični Široki Brijeg, no to je još daleko od realizacije.

Dino Ćorić

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Oba ova sto napustaju klub je samo dobitak za klub.Oba igraca iz Zrinjskog su pojacanja.Sto se tice Dine pa njegova osobna zelja nek bude.Mislim da on i nije vise za igru i nebi bio dobitak za siroki.Sta je sa tim hajdukom.Najbolje da potpuno prekine siroki suradnju sa njima jer je to sramotno od njihove strane.

  • Bravo super.Odlaze 2 igraca koja su bila smetnja u rosteru.Oce li koga dovesti taj Skender jer zasto je on dosao vec da pomogne u odabiru igraca.Veliki dobitak za klub je sto odlaze ova dvojica koja realno mogu igrati federalnu ligu.

  • Fale oba stopera, fali desni bocni gdje je Benic jucer ga nije bilo ? Fali lijevi bocni tj ako dode ovaj Marin imamo dva,, fali veznjak(2 igraca) ili poluspica ili zadnji vezni ovisi gdje Ćavara vidi trener,,, fali bar jedno krilo jos i pod hitno klasicni napadač….a sto se Dine Corica tice nit je prestar nit je odigrao svoje moze nam vrlo vrlo dobro pomoći aa tu ce bit kuci….. a što se tiče jucer igre protiv Goška prvo i pola drugog nista ni malo bolje od zadnjih utakmica prosle polusezone trener trazi pritisak oni stoje…. Plus kod par prekida je trener rekao ovo koda je vrtić

  • U upravi ozbiljno razmisljaju da se siroki malo poslozi i da se preko kupa izbori europa.Moze se to uz pomoc Zrinjskog.Mislim na igracku podrsku i podrsku u kupu.Najveci problem su sarajevo i velez.Borac ce vjerojatno odustati niti ce tko njih dirati na 1 mistu.Bar Ja tako mislim jer nebi imali ovoliku prednost da su tu cista posla.Plan u nacrty prvenstva je da oni budu br1.Imaju ekipu puno losiju od Zrinjskog i losiju od Sarajeva i Veleza.

  • Moji susjedi lajete na Zrinski nom stop a sad vam Taj Zrinski guzicu spašava..a lajete i na Hajduk a valjat ce vam i on ..samo zgodom

  • Sramota umjesto da razvijamo nase igrace pa prodajemo mi kupimo neke otpatke iz zrinjskog i solina pa se pecatimo na 5 6 mjestu

  • Dino vrati se ti si to zasluzio pusti komentare I lazne navijace davao si sve od sebe a I sad iskustvom mozes kao vodja utjrecati na sve vole te Skripari.

Zadnje dodano

  • Košarka
  • Sport

Široki dočekuje Igokeu

Košarkaši Širokog u utorak, 14. svibnja, od 19:00 sati na Pecari dočekuju Igokeu u 10.…

6 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Sve više europskih velikana u borbi za hit igrača Serie A

Talijanski nogometni velikani Inter, Juventus i Napoli pokazali su veliki interes za islandskog napadača Alberta…

25 minuta prije
  • Kultura
  • Vijesti

”Matijino stoljeće rata” u Širokom Brijegu

Predstavljanje romana ''Matijino stoljeće rata'' autora Ivana Šimića iz Gruda bit će održano u utorak,…

41 minuta prije
  • Vijesti

Leko: Isplaćene sve obveze po sudskim presudama u ŽZH

Županija Zapadnohercegovačka s današnjim danom izmirila je sve obveze pristigle po sudskim izvršenjima, potvrdila je…

47 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Stipić: Zvonarek će biti bolji od Musiale, vrijedit će 100 milijuna eura

Jedan od najvećih hrvatskih talenata i U-21 reprezentativac zauvijek će pamtiti 12. svibnja 2024. Lovro…

53 minute prije
  • Vijesti

Schmidt uputio žestoke kritike RS-u, ali i vlastima u FBiH

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt obratit će se sutra, 15. svibnja, na…

1 sat prije