CineStar u BiH ponovno otvara svoja vrata

Blitz-CineStar otvara svoja kina od 27. kolovoza u Bosni i Hercegovini – velika je to vijest za sve ljubitelje kina koji će već tjednima iščekuju datum otvorenja jer je odlazak u kino jedan od omiljenih oblika zabavnog i kulturnog života.

Svijet se polagano prilagođava “novom normalnom” nakon što je epidemija koronavirusa uzrokovala potpuno zaustavljanje svega na što smo naviknuli u normalnom životu.

Karantena je zahvatila i filmsku industriju, stale su filmske produkcije, filmski festivali su otkazani, a kina diljem svijeta su zatvorila svoja vrata, ali smo nakon točno pet mjeseci spremni za ponovni odlazak u kino dvorane!

WE ARE BACK! Konačno je došao i taj dan… Sretni i uzbuđeni najavljujemo vam da u četvrtak 27. kolovoza otvaramo naša kina u BiH! Više informacija uskoro, stoji na službenoj stranici CineStar Cinemas BiH.

Podsjetimo, CineStar je otvorio svoja vrata u Hrvatskoj prije četiri dana gdje vrijede preventivne mjere zaštite prema preporuci državnih epidemiologa.

Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost.

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno.

Također među ostalim, CineStar vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova, kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyjima gdje je preporuka tjelesne distance 1,5 metara, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Nogomet
  • Sport

Ivanković o ostanku na klupi: Ja sam privremeno rješenje

Hajduk u 32. kolu SuperSport HNL-a u subotu od 19:10 dočekuje otpisani Rudeš na praznom…

28 minuta prije
  • Vijesti

HNS: Pozivamo na nastavak dijaloga, BiH mora održati pozitivan zamah

U petak je u Mostaru održana 10. redovita sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora. Na sjednici…

1 sat prije
  • Vijesti

Lidija Bradara posjetila Grude

[gallery ids="682531,682533,682530,682529,682532"] Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara boravila je u petak u službenom posjetu Općini…

2 sata prije
  • Vijesti

U Mostaru održana obuka o gašenju šumskih požara

[gallery ids="682521,682522,682523,682524"] U Mostaru je od 22. do 25. travnja održana obuka o gašenju šumskih…

2 sata prije
  • Vijesti

Nadbiskup Vukšić: Katolička zajednica u BiH se upola smanjila

Predsjednik Biskupske konferencije BiH, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons.…

2 sata prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Stolac: Radnik pao s dalekovoda i poginuo

Muškarac S.S. (1985.) iz Nevesinja poginuo je u četvrtak nakon pada sa električnog stupa u…

2 sata prije