Budimir: Ovo nije imalo veze s nogometom, bio je čist prekršaj nad vratarom

Trener Širokog Brijega Marijan Budimir prokomentirao je poraz od Zrinjskog (0:2) u nedjeljnom hercegovačkom derbiju 17. kola Premijer lige BiH igranom na očajnom travnjaku stadiona Mokri Dolac u Posušju.

Budimir je poručio kako je greška njegove momčadi u prvom poluvremenu usmjerila utakmicu.

Ovo danas nije imalo puno veze s nogometom. Ovdje je bilo tko dobije duel i tko ima više sreće i kome se nešto dogodi da taj nešto uspije, te da dođe do pobjede. To je bila protivnička greška ili neka druga stvar. Nije bilo puno igre, dosta smo preskakali igru. Naša pogreška u prvom poluvremenu je usmjerila cijelu utakmicu, kazao je Budimir za ArenuSport nakon utakmice.

On je potom prokomentirao situaciju kod prvog gola Zrinjskog, kada je, prema njegovom mišljenju, napravljen čist prekršaj na vrataru njegove momčadi.

Mislim da je bio čist prekršaj na vrataru, ali što je tu je. Drugo poluvrijeme na individualnu kvalitetu Bilbije su došli do pogotka, a teren je bio sve gori i gori. Oni su iskoristili šanse, mi nismo i to je to, poručio je Budimir.

Širokobriježani će u 18. kolu igrati u gostima protiv posljednjeplasirane Zvijezde 09, a o ovoj utakmici Budimir je poručio kako će njegova momčad pokušati doći do pobjede.

Zvijezda je jedna ekipa koja će nekome pomrsiti račune. Tako je bilo protiv Zrinjskog, a i protiv Borca su bili jako dobri. Pokušat ćemo pobijediti i da možemo ići na pauzu. Moramo na pauzi donijeti mnoge odluke, kazao je Budimir.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Pa dobro ne treba se sad pravdati.Prekrsaj je bio a sta je sa prethodnim utakmicama?Mislim da je gol i ponisten da vi njima nebi dali gola i on bi pobjedili.Vrati se malo u one utakmiçe di ste vi dobivali poklone.Sve u svemu nikad smjrsnije izjave i nikad ovakva sramota igre u povjesti kluba

    • A gdje smo to mi i od koga dobivali poklone? Nabroj der ih. Zrinjski je privilegirani klub kod sudaca više nego Vicin Borac. Puno više.

    • E baš je džabe, isto je bio on ili nitko, bolje bi se sami igrači između sebe uigrali i dogovorili, ovako ćemo ili onako nego što im on to rekne. Mrš u Batin, nisi ti ni iz Posušja a kamoli Splita, ti si iz Batina samo te sram to priznati.

  • Je, je. Zrinja je bolji. A ako te boli, eto ti Tuzla, Igman I Zvizda, pa izvoli.
    🤣✌️

  • Halo ti što pišeš ovu izjavu Budimira jeli po tebi bio faul na Tomiću,naravno da je bio isto kao i penal za Široki samo što je sudac u početku usmjerio utakmicu ciljano na mlin Zrinjskog i tko plaća gedžu možda i tebe,ti nisi lokalni naš momak jer pušeš u tuđu tikvu

  • Barem je iskren, igra Sirokog ni nema veze s nogometom, a ni ti moj Budimire, lako je djecu od 15 godina voditi do finala

  • A e jebate ka falila nam je doza fanaticnosti koju sam ranije najavija okricemo se sad novom duelu mecu sa Zvizdon 09 koja nam je e ka ono direktan suparnik za ostanak u ovoj lizi e ka

  • Po mom misljenju za vas je zvjezda netko i nesto.Dajem prednost zvjezdi u toj utakmici.Vrime je da se u dnu tabele poredaju klubovi istog sponzora.zvjezda gosk siroki.To je stvarni kvalitet.Za ta 3 kluba jedna tuzla je Bayern.Koliko ste dobili bodova na poklon pogledaj samo ytube.Pogledaj sta radi tuzla na pecar.Igra da odigra.Sta radi sloga na pecari isto tako.Sta igra gosk na pecari.Presmjesni ste.Da je sve regularno vi bi bili zadji na tabeli.Kazite istinu i ko vam je sredio a sve u interesu sebe.wnin.Isto kao i gosku protiv zelje na grbavici,sarajeva u gabeli,velleza u mostaru itd itd.Kazite maloj dici istinu.Zrinjski gubi bas od zvjezde zato da nebi neko rekao pomogli su nekome.Zvjezdi nisu pomogli jer sigurno ispada.Liga koja je nakriminalnija na svitu.

  • Gospodin rekorder, čestitam. Kad netko kaže nije on kriv, pa u prvom sastavu danas su mu bila 4 igrača koja je on doveo, svojim pristupom je napravio nezadovoljnu, nesložnu i razjedinjenu svlačionicu, otjerao je Božu Vukoju koji je koliko toliko mogao povezati vezni red a ne kao ovaj Capan koji se ne može s loptom sastati.

Zadnje dodano

  • Business
  • Vijesti

Projekt ”Zaključavamo cijene” postigao značajne rezultate

Projekt Federalnog ministarstva trgovine ''Zaključavamo cijene'', u kojem je sudjelovalo više od 30 trgovačkih subjekata,…

34 minute prije
  • AgroKutak

Oprez! Kokošja tekut već napada kokoši

 Kokošja tekut stvara posebno velik problem kod uzgoja kokoši nesilica. Javlja se početkom ljeta, a…

45 minuta prije
  • Vijesti

Rektor iz Travnika: Novi hrvatski ministar je kod nas zakonito magistrirao

''Obrazovna ustanova pod nazivom ''Univerzitet u Travniku'' nije nikada bila predmetom policijske istrage niti je…

46 minuta prije
  • Vijesti

Kožul: Prijedlozi izmjena Izbornog zakona su nedorečeni i nejasni

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH odlučio je da na današnjoj sjednici neće po žurnom postupku…

54 minute prije
  • Banner
  • Vijesti

Stidi li se Gimnazija Mostar fra Dominika Mandića?

Mostarska Gimnazija ove godine slavi 130 godina postojanja i u sklopu velikog jubileja putem službenih…

1 sat prije
  • Vijesti

Dani otvorenih vrata za projekt izgradnje dionice autoceste Konjic – tunel Prenj – Mostar

JP Autoceste FBiH d.o.o. u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), kao…

2 sata prije