Borussia Dortmund preko PSG-a prošla u finale Lige prvaka

Treći put u svojoj povijesti nogometaši dortmundske Borussije će igrati u finalu Lige prvaka.

Nakon 1-0 u Dortmundu, njemačka je momčad u uzvratnom polufinalnom ogledu također s 1-0 slavila protiv PSG-a i u Parizu.

Jedini pogodak na uzvratnom susretu postigao je Mats Hummels u 50. minuti, a Borussia u finalu čeka boljega iz drugog polufinala u kojem se sastaju Real Madrid i Bayern.

Borussia se treći put u svojoj povijesti plasirala u finale Lige prvaka. Prvi put je u finalu igrala 1997. godine kada je i osvojila jedini trofej. Te je godine u finalu svladala Juventus 3-1, piše Hina.

Drugi put je finale igrala 2013. godine i kao i ove godine, tada je finalu domaćin bio Wembley. Tom je prilikom Bayern s 2-1 svladao klub iz Dortmunda, a jedan od dva pogotka za Bayern postigao je nekadašnji hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

U srijedu od 21 sati će snage odmjeriti madridski Real i Bayern, koji su u prvom ogledu na Allianz Areni odigrali 2:2.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Eto to je taj nogomet.Zapravo to je taj nenogomet.Ko te puta sto je to polufinale lp.Tko to vise uopce da gleda.To samo budale mogu gledati.Koliki je svit,koliko je novca ulozeno,taj psg moze nesto,protiv dortmunda moze i puno toga,moze ih pregaziti u 2 utakmice,ali zivimo u 21st.Novac i samo novac.Nogomet je u 5 planu.U toj utakmici sinoc bilo je vise nego vidljivo do cega je nogomet dosao.Tko je gledao utakmicu trebao mu se nogomet zgaditi za sva vremena.To je tako vec odavno i odavno i covik se pita koliko to shvacaju svi oni koji plate ulaznicu.Utakmica sity real je isto pokazala da se u ovogodisnjoj lp nesto kuha.Recept mnogi znaju ali bez obzira sto znas ipak ga je tesko dokucit do kraja.

  • Jasne su neke stvari.Pobjeda Borusije u 1 utakmici omogucila je Njemcima 5 predstavnika u lp a da Borusija uzme lp imala bi 6 predstavnika u lp.Mislim da nije u cilju taj 6 predstavnik koliko je cilj novac.Da je psg prosao ogroman novac po citavu svitu bi bio isplacen onim praznovjernim koji su mislili da su najpametniji.Zato je bilo stop za psg.Pozdrav za sve pametne od Strucnog Vidjenja

Zadnje dodano

  • Business
  • Vijesti

Počela isplata poljoprivrednih poticaja u FBiH

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva priopćilo je da je u tijeku obrada zahtjeva pristiglih…

18 minuta prije
  • Vijesti

I ove godine Tijelovska procesija u Širokom Brijegu

Drugi put u novijoj povijesti Širokoga Brijega bit će organizirana Tijelovska procesija od crkve na…

26 minuta prije
  • Vijesti

ŽZH: Neradni dan je samo u četvrtak, no nastave nema ni u petak

Četvrtak, 30. svibnja, neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz…

1 sat prije
  • PR

Neodoljive akcijske cijene Guma M lagerskih vozila Renault, Nissan, Dacia i MG

[gallery ids="689239,689240,689241,689242,689243,689244,689245,689246,689247,689248,689238"] GUMA M, jedan od vodećih distributera automobila u regiji, započinje veliku akciju prodaje…

2 sata prije
  • Vijesti

HNŽ osigurala 4,2 milijuna KM za lokalne prometnice

[gallery ids="689231,689229,689228,689230"] Vlada HNŽ-a u srijedu je putem nadležnog ministarstva i Uprave za ceste osigurala…

3 sata prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Turistima iz Belgije ukraden kamper u Ljubuškom

Belgijskim turistima u subotu je na vodopadu Kravica u Ljubuškom ukraden kamper. Radi se o…

4 sata prije