Boho stil omiljeni trend ove sezone u Mališić Home & Decor

Ukoliko ste ljubitelj boho stila u uređenju svog doma, te ste u potrazi za lijepim komadima dekoracija ili namještaja, trgovina Mališić Home & Decor je odličan odabir za vas.

Za uređenje doma u boho stilu ne trebate slijediti posebna pravila, dovoljno je da u sebi pronađete kreativnost i usudite se riskirati.

Detalji boho stila su etno i tribal motivi hipijevskog štiha, šareni jastuci, dekoracije, a najbrži trik za postizanje ovog uređenja jesu viseći elementi.

Naime, sve što visi sa stropa prostoriji daje karakterističnu boemsku notu. Prednost imaju ljuljačke, ali sa stropa mogu visiti i ukrasne biljke, lampe, lusteri, a čak i posude s voćem. Tajna kombiniranja namještaja, boja i detalja je u apsolutnoj slobodi.

Boho stil odlikuje ležernost i udobnost tako da pobacani jastuci na podu, osim dodatnih mjesta za sjedenje, čine divan ukras

Boja koja prevladava u boho stilu jest tamnozelena. Naime, zelena boja predstavlja plodnost, zdravlje i samopoštovanje te ostavlja dojam svježine. Idealan je izbor za detalje, ali je najčešće osnovna boja boho stila uređenja,

Na kraju, možete dodati pletene korpe i detalje od ratana, te knjige i stare ploče sa kojima ćete unijeti kutak raja, gdje se poezija i tajanstvenost spajaju s mirom i osjećajem sreće.

Jedna od glavnih stavki boho prostora jeste dodavanje cvijeća i različitog zelenila u saksijama. Kada ne posjedujete dovoljno mjesta, svoje sadnice i saksije možete postaviti da vise te tako kreirati čitav viseći ili vertikalni vrt.

Boho stil ima još jednu posebnost koja bi se hrabrim osobama mogla svidjeti: može se ispreplesti s bilo kojim drugim stilom, posebno romantičnim, baroknim, rustikalnim ili suvremenim. Štoviše, sobe uređene u ovom stilu neće biti kopije, jer dvije tako namještene prostorije vjerojatno neće sličiti jedna na drugu.

Posjetite naše trgovine u Mostaru, Međugorju i Višićima ili nas potražite na webshopu www.malisicshop.ba te pronađite inspiracije za svoj dom.

*Sponzorirani članak

Zadnje dodano

  • Izdvojeno LIFE
  • Life

“Pruži ruku” za Pučku kuhinju u Mostaru

U mjesecu svibnju radijska voditeljica Antonela Vučić, zajedno s profesoricom engleskog jezika Adrianom Zorić, odlučila…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Liverpool odlučio tko će naslijediti Kloppa

Nizozemski stručnjak Arne Slot bit će novi trener Liverpoola, objavio je Fabrizio Romano. Slot je…

2 sata prije
  • Vijesti

Domu zdravlja Ljubuški odobrena prijava velikog projekta

Domu zdravlja Ljubuški odobrena je prijava još jednog velikog projekta prekogranične suradnje iz Programa Interreg…

3 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Pad industrijske proizvodnje u FBiH

Industrijska proizvodnja u Federaciji Bosne i Hercegovine u ožujku 2024. godine u odnosu na veljaču…

3 sata prije
  • Auto-Moto

Slovenski mediji upozorili građane da su hrvatske ceste opasne

Cijenjeni slovenski Avtomagazin objavio je članak pod naslovom Idete li ovih dana u Hrvatsku? Pazite,…

4 sata prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life

Novo specijalizirano vozilo za Edukacijsko-rehabilitacijski centar iz Čitluka

[gallery ids="682600,682598,682601,682599,682602"] Isporukom novog specijaliziranog vozila za prijevoz osoba s invaliditetom završen je projekt u…

4 sata prije