Aluminij: Podržavat ćemo LGBT zajednicu u BiH

Mi iz Aluminija predani smo podržavanju raznolikosti kao dijela naše korporativne odgovornosti kao jednog od vodećih poduzeća u Bosni i Hercegovini.

Potičemo različitost i težimo stvaranju jednakih radnih mogućnosti za sve spolove, vjere i nacionalnosti, poručili su iz tvrtke Aluminij Industries.

Kako navode, “njihova radna snaga i njezino vodstvo prihvaćaju jednakost iz uvjerenja da će rušenje barijera koje nas dijele pridonijeti rastu naše zajednice”. ‘

Potičemo i podržavat ćemo strastvene pojedince i saveznike koji skreću pozornost na svaku priliku za stvarnu promjenu – i ostvarenje te promjene. Aluminij će ostati u potpunosti predan i podržavat će LGBT zajednicu u Bosni i Hercegovini, kako interno, tako i šire, dodali su iz tvrtke.

(www.jabuka.tv)


66 komentara

  • Ne razumijem sta imas reagirati, je li te na neki nacin to ugrozava? Jesi li toliko nesiguran u svoju seksualnost da te tudja zabrinjava? Kako bi to ti reagirao, hocemo uvesti smrtnu kaznu kao islamisti?

   • Za 12:11 – Bolesna je već sama potreba da se traži odobravanje od drugih (i to do sad smatranih, normalnih) za nešto što bi trebala ostati intima. I onda, bi mi trebali, što? Šutke prihvatiti što devijantna manjina traži? Negdje valjda postoji granica.

    I to još Aluminij?
    Nego, šta kaže brat Bakir, kad će on kod sebe zavijorit LGBT zastave?

    • Tko ti trazi odobrenje, i tko si ti uopce da te netko treba traziti odobrenje ili od drugih? To sta je za tebe normalno, sta nije, mene uopce ne zanima niti me treba zanimati, stvar je da li je netko diskriminiran zbog svog opredijeljenja ili ne. Ako jest, to je problem. Ako nije, nema nikakvih problema. Kakva molim te granica, granica cega? Hocemo jos neke usput rasne i segregacijske zakone uvesti, najbolje jelde? Sta te boli briga za Bakira, kome je on relevantan u cijeloj prici? Hoces vjecno gledat sta susjed tvoj radi ili zivis svoj zivot? A idi malogradjanko.

     • Kakve veze ima Aluminij sa LGBT zajednicom. Šta će oni podržavat ničim izazvani.? Tko uvodi rasne i segregacijske zakone? Tko gleda šta susjed radi? Po čemu su diskriminirani oni koji vole isti spol? Je li im netko zabranjuje nešto? Ovo je PROPAGANDA ništa drugo i tko pisne odmah ga se trpa u malograđane, rasiste, homofobe i zatucane katolike, zaostale i tome slično. nosite tu BOLESNU agendu zajedno s cjepivima daleko od nas. MRŠ. i NEĆE PROĆI. Tornjajte se u EU. Raj na zemlji gdje će ti trebati ausvajs da obaviš nuždu u WC-u.

     • Haha sta ih je tu ka ono za podrzat pedere. A Treba vam jedan šuknit i
      Onda pricaj djetetu sine ili kceri tata tatu mazi 😂😂😂

 • Sad umjesto trupaca fokusirajte se na proizvodnju aluminijskih dilda, pa ga lagano gurajte sebi… Fuj sta ovo dodje

 • Uništimo najbolju firmu u BiH, opljačkamo, pokrademo, a sv smišljeno i onda to prodamo nekim pederima, i tu još zaradimo. Sramota!

 • Naši stranaćki epistemolozi zdušno pružaju politićki obol podrške onoj istinskoj multietnićnosti i raznolikosti koja krasi hercegovaćki realitet u kontekstu žitelja u ćinjenićnom smislu.

 • Jel ovo neka šala ,možda.
  Mislim, kakve sad veze ima Aluminij sa LGBT-e zajednicama ili kako već?
  Sigurno se netko šali s jadnim ljudima koji su svakim danom sve siromašniji.Aluminij-nije noćni klub ni klub svingera da bi se nekom dodvoravao..

 • Kao prvo, vi niste jedno od ” vodećih poduzeća” u BiH, a kao drugo, vi kao “prekaljeni” biznismeni bi trebali znati da u industriji nema populizma. Nema jer ne donosi rezultat. Samo tone, komadi i sl. mjerne jedinice su relevantne.
  Što ste stavili stijeg pokazati će vrijeme, a jeste li ili niste skloni istom spolu, lijepo me zaboli.
  Da je u redu i da ste u redu ne bi imali potrebu kačiti zastavu i slati priopćenje.
  Niti ste pederi, a niti biznismeni.
  Bez veze ste.

 • Za 15:44 – evo tebe opet. Šta si se jadan zajapurio? I mi normalni imamo pravo glasa, kužiš?
  Nego, svojim frendovima gejevima, poruči da ne dolaze. Slaba im je prođa u nas.

   • Za 17:10 – ha ha ha. Ti opet braniš neobranjivo vrijeđajući one koji ne misle kao ti. Naravno da ih ima i ovdje. Kad naiđem na nekog, poslat ću ti ga, pa ako ništa, divanite skupa kako smo mi ostali malograđani i zaostali. A ja ću vam zauzvrat rađati djecu koju ćete vi onda svim silama htjeti posvojiti? Malo morgen.

 • Sve ih po kupit i s provest na jedan otok namijenjen samo za njih.
  Naša Hercegovina treba da bude regija normalnih ljudi bez obzira na vjeru i naciju. Ne dozvolimo ni pod kakvu cijenu da je normalno što je ne normalno.

 • Bravo! Netko mora početi i svaka čast Aluminiju. Živim vanka i lipanj je mjesec kada je čitav grad, čitava zemlja u duginim bojama, zastave se vijore na svakom koraku i nikom ne pada na pamet skidati ih. A svaka firma u znak podrške LGBTQ+ zajednice svoj logo mijenja u dugine boje. Lijepo vrijeme, svi su vanka, šareno sve, skupa se pleše i pjeva slaveći različitost. Svi mi imamo kolege, prijatelje, članove obitelji koji su dio te zajednice. Čemu mržnja? Mi u BIH bi europske plaće, europsku kulturu, europske poticaje, mi bi u EU, ali ne bismo prihvatili moderne tekovine zapadnog društva. Onda se okrenite Bliskom Istoku ili majci Rusiji. Nećete imigrante bojeći se da ne ugroze vašu kulturu, a po načinu razmišljanja ste im sličniji nego zapadu koji hoćete bit. Bolan, šuti! Živi i pusti druge da žive.

 • Nemogu gejevi usvajati djecu i točka.Pa nek se vataju do mile volje, barem smo mi Rvati tolerantan narod ali bez nas i bez naše djece koja imaju pravo odrastati na ispravan i obiteljski tradicionalno usmjeren svjetonazor..A što se tiče Irske, Švabije, Švedske , Belgije,Engleske ili Francuske, prije ili kasnije ,svi ti migranti za čija se prava vi tako zdušno i srčano borite, baš vama, doći će glave,čim postanu iole značajnije brojnija zajednica u nekoj zemlji..
  Onda će vam oni pokazati svoju toleranciju, ljudskost,i vjersku širinu koja se več očitovala u masovnom nestanku i progonu kršćana iz njihovih država koje su demokratske samo u crtanom filmu za mlađe od sedam godina!

 • Samo podrzavajte, dajte im i g.z.c. ako želite ali dajte pustite više te jeftine propagande. Sluge bjelosvjetske, sram vas bilo…

 • Čitav Mostar priča da se Kabiri i Laco prangijaju,bijelog im se ne može namiriti.Gdje se sroza gigant…..ali dobro,sve su prilike da su dole u većini i radile pederčine i jazavci kad su sve ovo dozvolili da se desi sa AL.Ali ja mislim,sve će to Romeo i Pero” srediti”kako i do sada.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.