Addiko banka i Narodno pozorište Sarajevo nastavljaju uspješnu suradnju

Besplatnom predstavom “Alisa u zemlji čuda” za sve posjetitelje Narodnoga pozorišta Sarajevo, bit će službeno potvrđen nastavak suradnje Addiko banke s ovom renomiranom kazališnom kućom.

Nastavak ove suradnje dio je sponzorske strategije Addiko banke, koja podrazumijeva podršku kulturi i kulturnom djelovanju za odrednicu Addiko brenda i neizostavnim dijelom poslovne filozofije Banke. Suradnja će, kao i prethodne godine, osim financijske podrške radu pozorišta, podrazumijevati i različite aktivnosti usmjerene na povezivanju kazališne umjetnosti i bankarstva.

Jedan od ciljeva Addiko banke u svom djelovanju prema lokalnoj zajednici je postati sinonim institucije koja podržava kulturu i promovira pozitivne društvene vrijednosti. Narodno pozorište Sarajevo jedan je od naših partnera s kojim uspješno surađujemo na ovom polju. Prošle godine u okviru ove suradnje djeca iz SOS dječjega sela bila su naši gosti na predstavi, poklanjali smo klijentima i drugim partnerima ulaznice, te organizirali druženja uz predstave za naše korporativne klijente u Narodnom pozorištu. Već sada razmišljamo o načinima da ovu suradnju učinimo još uspješnijom, istaknula je Belma Sekavić-Bandić, izvršna direktorica Addiko Bank dd Sarajevo.

Kontinuitet ove značajne suradnje je velika podrška u realizaciji našega planiranoga programa za 2018. godinu, koja će pomoći realizaciju misije naše kuće kroz promoviranje kulture i teatarske umjetnosti te očuvanje kulturno-umjetničkoga nasljeđa Bosne i Hercegovine kroz predstavljanje klasičnih i modernih djela dramske, operne, baletne i glazbene umjetnosti. Naša zajednička misija doprinosi oblikovanju bolje i kvalitetnije lokalne zajednice, a zajedničkim radom želimo ostvariti nove ciljeve za dobrobit cijele društvene zajednice, izjavila je Marijela Hašimbegović, direktorica Narodnoga pozorišta Sarajevo, te izrazila zadovoljstvo nastavkom suradnje sa Addiko bankom i u 2018. godini.

Osim pozorišta, Addiko banka nastoji osnažiti svoje prisustvo i na glazbenoj sceni, prvenstveno kroz podršku glazbenim festivalima.

Prošle smo godine bili podržali nekoliko festivala , prvenstveno namijenjenih mlađoj publici, ali i onoj nešto starijoj. Prvi ovogodišnji festival koji ćemo podržati je Festival 84, bh. izdanje najboljega europskoga festivala EXIT-a koji će se sredinom ožujka održati na Jahorini, navedeno je u priopćenju Addiko banke.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Magazin
  • Zanimljivosti

Mostar: Proslava 1. svibnja uz sindikalni grah

Proslava Međunarodnog praznika rada uz sindikalni grah održat će se u srijedu, 1. svibnja, na…

10 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

FERK odbio prijedlog o uvođenju blok tarifa, cijena struje neće rasti

Regulatorna komisija za energiju u FBiH (FERK) u ponedjeljak je u Mostaru održala 11. redovitu…

38 minuta prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life
  • LIFESTYLE

50 najljepših čestitiki za Majčin dan

Majčin dan je prilika da pokažemo koliko cijenimo i volimo naše majke. Ovo je dan…

49 minuta prije
  • Vijesti

Gradsko vijeće Mostara usvojilo odluku o subvenciji prve nekretnine

[gallery ids="682994,682996,682995"] Vijećnici Grada Mostara u ponedjeljak su usvojili Odluku o subvencioniranju prve stambene nekretnine…

1 sat prije
  • Glazba
  • Zabava

HRT će prije polufinala Eurosonga prikazati emisiju o Baby Lasagni

Idući tjedan na HTV-u bit će obilježen Izborom za pjesmu Eurovizije - Eurosong 2024.. Gledatelje…

2 sata prije
  • AgroKutak

Batat – slatki krumpir omiljen u Hercegovini

Iako je u svijetu jako raširen, uzgoj batata postaje sve zanimljiviji i na području Hercegovine…

2 sata prije