5 jednostavnih stilskih trikova uz koje ćete uvijek izgledati chic

Kada bismo govorili o osnovama mode, priču bismo trebali započeti sa onim komadima koji su oduvijek dio modnog kruga. Komadima koji ostaju prisutni unatoč trendovima koji se mijenjaju iz sezonu u sezonu.

Istina i klasici redovito dobivaju osvježenja u vidu novih materijala, dizajnera koji ih stvaraju, ali i načina na koji ih nosimo. Sve je to dio mode koja dozvoljava da svatko od nas nosi omiljene klasike na sasvim novi način i eksperimentira s odjećom iz ormara.

Ključ stila upravo je prilagoditi klasike svojim osobnim preferencijama, pronaći komade koji laskaju vašoj silueti i redovito iste obogatiti zanimljivim modnim dodacima. Klasici su upravo tu kako bi vam uvijek pružili osjećaj dotjeranosti i bili dio brojnih uspomena.

Uz investiranje u bezvremenske komade, svakako biste trebali paziti da pažljivo njegujete odjeću u ormaru, piše Modamo.info.

Kako biste maksimalno sačuvali ljepotu vunenog džempera, bijele pamučne haljine ili traperica, koristite kvalitetna sredstva i pažljivo pratite upute za pranje istaknute na etiketi.

Investirajte u savršeno krojeno odijelo

Upravo je ulaganje u komade koji odlično naglašavaju vašu siluetu prva osnova stila. Ne želite nositi haljinu koja je toliko uska da se jedva krećete, ali ni prevelike komade u kojima se u potpunosti izgubi vaša linija. Isto je i sa odijelom – prekratke nogavice ili rukavi, nenaglašen struk… sve su to detalji koji ne smiju biti dio vašeg odijela kojeg ćete nositi na posao, svadbenu zabavu, ali i razna kulturna događanja.

Kutijicu s nakitom obogatite statement komadima

Jer će oni dati zabavan, mladenački i svjež izgled jednostavnim komadima vaše basic garderobe.

Postanite majstorice u slojevitom odijevanju

Slojevite kombinacije nose određenu dozu opuštenosti i pokazuju sjajno stilsko umijeće dame koja bira ovakva izdanja. Ključ slojevitog odijevanja krije se u igri materijalima i različitim proporcijama, a redovito je popraćena sjajnim parom cipela.

Birajte komade koji vizualno izdužuju cijelu figuru

 

Hlače širokih nogavica, visoki struk omiljenih suknja i poslovnih hlača, cipele s niskom potpeticom, blejzer naglašen remenom u struku, majica suptilno utaknuta u hlače, haljine do gležnja…sve su to sitni trikovi koji vizualno izdužuju cijelu siluetu i naglašavaju struk na tako ženstven način.

Birajte torbe i cipele izrađene od kvalitetnih materijala

Kako bi cijela kombinacija dobila luksuzan prizvuk, investirajte u modne dodatke koji su izrađeni od kvalitetnih materijala koji će biti nosivi sezonama.

(www.jabuka.tv) 

 

Zadnje dodano

  • Life
  • Zdravlje i prehrana

Ovo je najgora hrana za bebe

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe…

9 minuta prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Međunarodni dan vatrogasaca: U Mostaru otkriven kip svetog Florijana

[gallery ids="683187,683185,683186,683184,683188"] Profesionalna vatrogasna postrojba Mostar obilježila je u utorak Međunarodni dan vatrogasaca i proslavila…

52 minute prije
  • PR

Prijavite se na plaćenu ljetnu praksu u Violeti

Najbolja prilika za ljetnu studentsku praksu je u Violeti! Violeta Summership praksom studentima omogućuje stjecanje…

55 minuta prije
  • Vijesti

Kraljević: Pročistač kasni zbog komplicirane političke situacije u FBiH

Na 35. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijegu održanoj u srijedu u Gradskoj vijećnici bilo je…

1 sat prije
  • Vijesti

Počinje isplata uvećanih mirovina i razlika za prva tri mjeseca

U skladu sa Zakonom o MIO/PIO, isplata mirovina za mjesec travanj počinje u subotu, 4.…

2 sata prije
  • Vijesti

Jelka Miličević ima novi posao

Jelka Miličević, bivša federalna ministrica financija imenovana je zamjenicom direktora Agencije za bankarstvo Federacije BiH.…

2 sata prije