ŽZH: U tri dana u 14 prometnih nesreća ozlijeđeno 17 osoba

prometna_visoka_8

U biltenu ”Halo 122” Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke navodi se da je u posljednja tri dana na području ove županije evidentirano 14 prometnih nesreća, četiri kaznena djela te pet prekršaja protiv javnog reda i mira.

U 14 prometnih nesreća tjelesne ozljede zadobilo je ukupno 17 osoba. U četiri prometne nesreće evidentirana je veća materijalna šteta na vozilima, a u njih 10 mala materijalna šteta.

Također, evidentirana su četiri kaznena djela, a iz policije navode da su kriminalistička istraživanja u tijeku.

Evidentirano je pet prekršaja protiv javnog reda i mira,a protiv počinitelja su poduzete zakonom propisane mjere.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Stavite mobilne aparate i derite one koji voze 10 do 20 km priko ograničenja. A ine pijane i što voze i priko 100% od ograničenja zanemarite. Kad vidimo tko su nam policajci sve vam je jasno!

  • Kaze da treba naplatiti bezobraznicima sa skupljima vozilima znatno vecu kaznu jer tko ima pare nek vozi brzo ali isto tako nek plati sve uredno i uredno nek ih vozaju taxi vozila…tj uzmi im vozacke…..

  • Ovo je strasno ljudi probudi te se pa stalno se tragedije desavaju smanjite brzinu mladi zivoti se gase strasno nedaj Boze nikome….

  • Policije nigdje a vozi se ko na utrkama.Pijani droga a kazne nikakve ludilo mozes vozit bez dozvole ma niko ne zaustavlja tako nam je sve vidise samo kavici i kladionice rade.

  • To je neshvatljivo sta se kod nas radi.Da policija pocne sa RIGOROZNIM kaznjavanjem bilo bi sigurno manje takvih slucajeva.Sta ces kad policajac pozna tu “budalu” koja brzo vozi,nije zavezan,ne daje zmigavac u kr.toku jos mob.na usima.Samo mu kaze pazi se tu i tu je kontrola pazi se.Koliko mladih,a posebno djece gine to je stvarno apsurdno,tu nemam rijeci vec samo BOZE SACUVAJ!Osim toga njihov primjer i pojedini policajci niti su zavezani niti daju zmigavac,a cisto sumnjam da su 0%promila uvijek na radnom mjestu.Tko njih moze KONTROLIRATI? Ne zelim nikom takav slucaj kao ova djevojcica iz TG.sto je nazalost umrla od posljedica udesa pijanog vozaca,samo se pitam kako bi policija reagovala da je to njegova curica?

Komentiraj: