U igri za ABA ligu ostali samo Široki i Sutjeska: Bivši igrači žele pomoći klubu

pecara_dvorana

Priča oko posljednjeg kluba koji će igrati regionalnu ABA ligu dobila je novu epizodu. Nakon što su od igranja kvalifikacija za ABA ligu odustali Zagreb, Kumanovo, a naposlijetku i Šibenik, ostali su samo predstavnici Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Ukolik žele igrati kvalifikacije za ABA ligu, Široki (BiH) i Sutjeska (Crna Gora) moraju do 1. rujna na račun Lige uplatiti 150.000 eura. Onaj klub koji izgubi u kvalifikacijama dobit će povrat novca, dok će se pobjedniku dvoboja taj novac uračunati kao plaćena pozivnica.

Tko će u ABA ligu: Široki ili Sutjetska?Nakon što su Zagreb, Kumanovo i Šibenik odustali od kvalifikacija za turnir ABA…

Posted by HKK Široki on 24. kolovoz 2015

HKK Široki je u ponedjeljak na službenoj Facebook stranici objavio da su klubu svoje usluge ponudili bivši igrači kluba s Pecare koji trenutno igraju u ligama u inozemstvu. Imena nisu spominjali, tek su naveli da će konačnu odluku o nastupu u kvalifikacijama objaviti do kraja tjedna.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, jedan od igrača koji je ponudio pomoć Širokom je 29-godišnji centar Stanko Barać koji je prošlu sezonu proveo u dresu Cedevite, a trenutno je slobodan igrač koji traži angažman u inozemstvu. Barać će zaigrati protiv Sutjeske ukoliko u međuvremenu ne pronađe novi klub.

(www.jabuka.tv)

39 komentara

Komentiraj: