Rigorozna Uefina kazna! Hrvatska protiv Italije igra pred praznim tribinama!

navijaci_hrvatska

Disciplinska komisija Uefe (CEDB) odlučila je da se susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv Italije 12. lipnja mora igrati pred praznim tribinama!

”Zbog rasističkih povika “Za dom spremni” i uporabe pirotehnike sljedeća utakmica hrvatske nogometne reprezentacije igrat će se iza zatvorenih vrata. Uz to, Hrvatski nogometni savez treba platiti kaznu od 50 tisuća eura” priopćila je UEFA.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Kada si mali nemoćan si, kako svitu objasnit da taj naš stari pozdrav datira preko 100 godina i da ne sadrži ništa uvredljivo i tko će masama na tribinama zabraniti da to uzvikuju, drugim riječima svaka druga utakmica će biti bez gledatelja.

  • Ljigava UEFA i FIFA. Naša reprezentacija nemora biti nikako na EURU ali za DOM SPREMNI će vječno biti i na tribini i na srcu. Zamislite sizuaciju da ti Francuzi, Italijani i Švabe pričaju o moralnosti. A pobili milione nevinih ljudi. Fuj bando pokvarena, ljigava EUROPSKA. Jebem vam mater svima!

  • Na isti ovaj način su kaznili Marina Čilića pred susret Devis kupa s Englezima. To je EUROPA. Najpokvarenija tvorevina u svitu! Rođena u genocidu i kao takva će i nestati!

  • Po ovom kriteriju na Crnu Goru će pokrenut Nato udare. Pozivam Torcidu i sve ostale HRVATSKE navijače da organiziraju praćenje utakmice pored Poljuda priko video zida. Garantiram da bi se skupilo 100.000 ljudi. I svi s maicama ZA DOM SPREMNI! Jer to je stari Hrvatski poklič i bit će vječno u srcu svakog domoljuba.

Komentiraj: