Pero Gudelj i dalje u kritičnom stanju

pero_gudelj_fis

Stanje Pere Gudelja koji je jučer s teškim ozljedama dovezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) još uvijek je kritično i nepromijenjeno u odnosu na jučerašnje, potvrđeno je iz KCUS-a.

Gudelj, vlasnik trgovačkog lanca FIS Vitez, pronađen je jučer u 13.35 sati na lokalnom putu u mjestu Krčevine u općini Vitez s ozlijedama u predjelu glave nanesenim vatrenim oružjem.

On je prvo prevezen u bolnicu u Novu Bilu, a potom na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Podsjećamo, Pero Gudelj najvjerojatnije je pokušao izvršiti samoubojstvo, potvrđeno je za medije u Tužiteljstvu Srednjobosanske županije.

”Gudelj je pronađen osam metara od njegovog automobila s ranom na glavi. Metak, međutim, nije išao direktno u glavu, već je ispaljen ukoso, tako da je to razlog što je ostao živ”, potvrdio je dežurni tužitelj Tužiteljstva SBŽ Mijo Dujmović.

Iako nitko ne želi javno govoriti do okončanja istrage, prema informacijama koje posjeduje FTV, na mjestu gdje je pronađen Gudelj, zatečeno je i pismo.

Kako saznaju tamošnji mediji iz izvora bliskih vlasniku FIS-a, jedan od mogućih razloga pokušaja samoubojstva su obiteljski problemi.

(Fena)

1 komentar

Komentiraj: