Mladina uoči hercegovačkog derbija: Nadam se da će Široki biti kvalitetniji i bolji

mladina_video

U nedjelju, 23. kolovoza s početkom u 19.00 sati, na rasporedu je hercegovački derbi u okviru 5. kola Premijer lige BiH. Na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru snage će odmjeriti domaćin Zrinjski i Široki Brijeg.

U izjavi za NKŠB TV trener “Plavo-bijelih” Davor Mladina ističe da očekuje kvalitetan derbi, te da će njegova momčad biti prava i ostvariti dobar rezultat unatoč problemima sa igračkim kadrom.

Zrinjski i Široki Brijeg su se u Premijer ligi BiH sastali 30 puta, a obje momčadi zabilježile su po jedanaest pobjeda, a osam puta su odigrali neodlučeno.

Utakmicu će uživo prenositi BHT, a pravdu će dijeliti Sarajlija Irfan Peljto.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • U Puškanovića pod hitno grivo, ako izgubiš ostani u Mostaru i neka povedu odmah Musu jer je on izmislio loptu za tebe sretno Širokom

  • ovaj lik je čudak,neki metrosexualac.Nadam se da ti je ovo zadnja utakmica koju vodiš Široki jer ćemo večeras fasovati porciju dolje.ZADNJA

  • Eh danas ću slušati prenos utakmice Zrinjski-Široki Brijeg u 19 sati ako bude prenosa na BH-Radiju 1 i to preko Odašiljača Leotar iznad Trebinja na Frekvenciji 94,1 MHz, valna dužina 3,18 Metara. Na toj Frekvenciji se prije rata emitiro 2. Program Radio Sarajeva, a 1. Program Radio Sarajeva je u isto vrijeme emitiro na Frekvenciji 92,8 MHz, valna dužina 3,23 Metra, a sada se na 92,8 na Leotaru emitira radio takozvane rep. srpske. A radio trebinje je na 95,9 MHz valna dužina 3,12 Metara. Sve ove frekvencije su naravno UKV (Ultra kratki) ili FM radio valovi. Federalni radio se ne čuje gdje živim i ne znam na kojoj je UKV Frekvenciji. Jedino znam da je prije rata sa odašiljača Velež 2. Program Radio Sarajeva emitiro na Frekvenciji 91,7 MHz valna dužina 3,27 Metara i čuo se jako slabo sa puno šuma i smetnji.

  • jedi govna ti iz dub.cavtata.možeš reći da si munđo na drugi način.nabijem tebe,odašiljač,i sradio sarajevo,popuši.

Komentiraj: