Feal: Kompanija iz Širokog koja se okrenula tržištu EU

feal_sb

Zamjenik premijera Federacije FBiH i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača, federalna ministrica okoliša i turizma Edita Đapo i federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović posjetili su jučer kompaniju Feal d.o.o. u Širokom Brijegu gdje su s članovima Uprave Tončom Barbarićem, Antom Musom, Markom Novakom i Mariom Čolakom razgovarali o poslovanju kompanije koja se uspješno bori na svjetskom tržištu i ispunjava visoke zahtjeve kupaca.

Feal d.o.o. je lider u svojoj branši, prisutan je na tržištu više od 35 godina i bavi se projektiranjem aluminijskih sustava i proizvodnjom aluminijskih profila.

Feal Grupa ima više od 550 uposlenika, od čega 470 u Širokom Brijegu i Mostaru, a ostatak čine zaposlenici u prodajnim centrima i projektnim biroima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji i Njemačkoj. Federalni ministri izrazili su zadovoljstvo činjenicom da se kompanija iz Širokog Brijega u posljednje dvije godine značajno okrenula tržištu Europske unije.

Više od 80 posto proizvoda ide izvan granica BiH, a izvoz se posljednjih godina udvostručio, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, prenosi Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

(Fena)

9 komentara

  • Odbrojavanje do pljucajućih komentara. 3…2…1…

    Šalu na stranu, jedna od najjačih kompanija u BiH, po načinu vođenja i uvođenju noviteta u poslovanje i proizvodnju.

    • plaća na vrijeme .dosta posla.dosta reda u poslu. to sto je dobro.za te stvari svaka čast. a jel se neko zapitao sto je 10 radnika .nesto u sirokom a nesto u mostaru.dalo otkaz. ljudi su pod kamerama i ispire im se mozak ko u bivsoj jna a za pojedine poslovode je bivsa udba mila majka.al dobro je tko to moze nek izdrzi.triba ….gazda….. misel jos koji milionček usparat.a izdajnici.poslovode.ima te li imalo duse i jeli vas strah BOGA i mraka

Komentiraj: