Dragan Čović razgovarao s brončanim rukometašem Igorom Karačićem

karacic_covic_2

Dragan Čović u srijedu je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru primio mostarskog rukometaša Igora Karačića koji je na nedavno održanom Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj 2016. nastupajući za hrvatsku reprezentaciju osvojio brončanu medalju.

Karačić se zahvalio Čoviću na današnjem sastanku te upoznao predsjednika sa svojim dosadašnjim rezultatima u svijetu sporta, kao i svim izazovima i prilikama s kojim se jedan sportaš svakodnevno susreće. Uz Karačića, sastanku je nazočilo izaslanstvo HMRK Zrinjski Mostar.

karacic_covic_1

Čović je naglasio kako ovakvi uspjesi djeluju ohrabrujuće na mnoge naše djevojke i mladiće da se počnu baviti rukometom i drugim sportovima i da se na ovaj način odgajaju ne samo budući sportaši, nego i zdravo i stabilno društvo, te dao punu podršku osvajaču europske bronce u daljnjim sportskim, ali i životnim borbama, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Cestitam Igoro Karacicu ,htjela bi se djeca bavit sportom i u skoli bi htjeli imat rezultate . Nemaju oni ni za osnovno u zivotu ,hranu ,obucu ,odjecu .
    Hvala Bogu neki roditelji uspiju pruzit djeci da pokazu talente .
    Vise malo u Sarajevu vise pobrinite za narod i bolji zivot sirotinje, da bar ne placaju godinama ono za st zakonom imaju besplatno .

  • Sad ga je pozvao da maše onom žuto plavom krpetinom da širi multietničnost i ta sranja koja pogoduju Čoviću i njegovoj krim organizaciji.Belju je podmitio za ono u Širokom ali publika je ipak zviždala,jer je publika prohrvatska . Karačiću budi mudar i odmakni se od tog izdajnika!

Komentiraj: